Roxana Blenche a pregătit dovlecei pane și a explicat, pas cu pas, cum realizează preparatul.
Roxana Blenche reușește întotdeauna să surprindă prin preparatele pe care le realizează, iar aceasta nu ezita să posteze rezultatul și în mediul online, acolo unde este extrem de apreciată și îndrăgită pentru tot ceea ce face. Cunoscutul bucătar împărtășește, pas cu pas, secrete din bucătărie, deserturi inedite, torturi de vară, prânzuri care să uimească întreaga familie, dar și gustări care pot fi servite imediat, fără prea mult timp petrecut în bucătărie. Nu lipsesc nici cantitățile exacte, mai ales atunci când vine vorba de dulciuri, mărturisind că acestea sunt extrem de importante pentru ca desertul să ne iasă ca la carte.
Cum pregătește Roxana Blenche dovlecelul pane?
De această dată, Roxana a pregătit dovlecel pane, crocant la exterior și pufos la interior, extrem de ușor de realizat, din doar câteva ingrediente. Are nevoie de dovlecel, iar aceasta începe prin a tăia feliile, pe care le dă prin sare și piper.
Ingrediente:
- 2 dovlecei
- Sare
- Piper
- 5 ouă
- Făină
- Pesmet auriu
„Vă prezint o rețetă de dovlecel pane, foarte crocanți, iar în mijloc, moale și delicioși, pe care i-am servit cu tzatziki. Am luat doi dovlecei mari pe care i-am tăiat nici subțiri, nici groși, am început să pun sare peste ei și să-i frec foarte bine cu sare și piper. I-am amestecat foarte bine, după care i-am lăsat vreo două ore la scurs. După ce s-a scurs zeama din ei, am bătut într-o farfurie 5 ouă, am pus făină și pesmet. Iau dovlecelul, îl dau prin ou, făină, după care prin pesmet. Am încins uleiul într-o tigaie, am prăjit dovlecelul și este un deliciu. Poftă mare.”, a povestit Roxana Blenche.