Cura de slăbire cu semințe de floarea-soarelui. Slăbește 8 kilograme în 10-20 de zile

cura de slabire cu seminte de floarea-soarelui
Cura de slăbire cu semințe de floarea-soarelui. Slăbește 8 kilograme în 10-20 de zile

Există nenumărate diete care vă pot ajuta să slăbiți, iar una dintre acestea este cea cu semințe de floarea-soarelui. Știați despre beneficiile acestei cure?

Aflați din rândurile următoare care sunt mai exact beneficiile semințelor de floarea-soarelui, cam cât poate dura o astfel de cură cu semințe de floarea-soarelui, dar și în ce constă. În plus, descoperiți și câte kilograme veți slăbi, odată cu începerea acestui regim.

 

Beneficiile semințelor de floarea-soarelui pentru organism

Floarea-soarelui face parte din familia Asteraceae, fiind o plantă nativă din America, iar în graiul moldovenesc, planta se mai numește și răsărită sau soreancă, în Muntenia și Oltenia.

Aceasta este una dintre plantele cele mai cultivate, în special pentru semințele care sunt bogate în ulei, din acestea fiind extras și renumitul ulei de floarea-soarelui.

Semințele de floarea-soarelui sunt foarte bogate în ulei. Fără coaja fructului, conține cu până la 55% ulei comestibil și poate avea chiar o întrebuințare industrială, fiind utilizat la fabricarea săpunului.

Datorită acestui lucru, persoanele care obișnuiesc să consume semințe de floarea-soarelui vor beneficia de protecția inimii.

Acestea sunt bogate în vitamina E, care este totodată și un antioxidant cu un rol foarte important. Acesta elimină grăsimile nesănătoase din organism, curăță pereții arterelor și neutralizează radicalii liberi. În momentul în care le veți consuma în fiecare săptămână, veți reuși să preveniți insuficiența cardiacă și chiar infarctul, iar colesterolul „rău” nu se va lipi de pereții arterelor, fiind demonstrat științific că poate să fie scăzut cu până la 50%, datorită acidului linoleic pe care îl conțin.

Semințele de floarea-soarelui  dețin în compoziția lor o sursă importantă de magneziu, care este un mineral căruia nu îi este permis să se lipească de organism. Este de ajuns să consumați aproximativ 100 de grame de semințe la câteva zile distanță și pot veți oferi organismului cu până la 28% din cantitatea zilnică recomandată. Lucru ce va întări oasele, dar și musculatura.

semintele de floarea-soarelui beneficii

Citeste si: Dietă cu AVOCADO. Cum slăbești 5 kg în 14 zile

 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Cât durează o cură de slăbire cu semințe de floarea-soarelui

Această cură constă în principal din curățarea alimentației de alimentele care reprezintă grăsimi, precum: prăjeli, carne, unt, margarină, produse de patiserie și cofetărie, halva, brânzeturi grase etc..

Pentru ca această cură de slăbire cu semințe de floarea-soarelui  să aibă rezultatul dorit de către persoanele care o urmează, acestea trebuie să știe că se va face pe o perioadă de 10-20 de zile. În momentul în care vă doriți ca rezultatele să continue, puteți urma această cură cu semințe de floarea-soarelui, de minim 4 ori pe an, în special atunci când are loc o schimbare de anotimp.

cat dureaza o cura de slabire cu floarea-soarelui

Citeste si: Cât timp se fierbe quinoa. Care este secretul?

 

Cum se ține cura de slăbire cu semințe de floarea-soarelui

Cura de slăbire cu semințe de floarea-soarelui reprezintă un regim destul de puternic de dezintoxicare și întinerire, care are nenumărate avantaje și beneficii în vindecarea sau ameliorarea anumitor boli, printre care se numără și ischemia cardiacă și ateroscleroza, fragilitatea capilară, fragilitatea vasculară (în general), problemele de sterilitate, slăbiciunea sau scăderea imunității pe

segmentul respirator, precum și în cazul bolilor pulmonare.

În această cură de slăbire cu semințe de floarea-soarelui, se vor consuma și multe legume și fructe crude, la care veți adăuga în fiecare zi, aproximativ 200 de grame de semințe crude de floarea-soarelui. Din categoria brânzeturilor, puteți consuma doar brânză dulce de vaci.

NU  consumați alimente prăjite de niciun fel, care fac parte din categoria celor menționate anterior. În plus, evitați consumul alimentelor care s-ar putea să vă scadă rezultatele pe care le doriți, iar în loc să pierdeți în greutate, vă veți păstra constant sau veți câștiga, ceea ce nu vă doriți.

Citește și: Salariul minim se va calcula diferit! Directiva care explică noua formulă: Pot include 60% din salariul median brut- kanald.ro

Citește și: Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news- stirilekanald.ro

cum se tine cura de slabire cu seminte de floarea-soarelui

Citeste si: Cura de slăbire cu argilă. Slăbește 10 kilograme în 15 zile utilizând această dietă

 

Câte kilograme poți să slăbești în perioada curei

Odată cu începerea acestei cure de slăbire cu ajutorul semințelor de floarea-soarelui, veți scăpa de aproximativ 8 kilograme în decurs de 10-20 de zile. Acest regim va da roade, doar în momentul în care veți renunța la alimentele care vă împiedică să slăbiți.

În plus, în timpul acestei cure, veți consuma și legume și fructe crude, ceea ce vă vor aduce și mai multe beneficii organismului vostru. După trecerea acestei perioade, vă veți bucura de silueta pe care vi-o doriți.

cate kilograme poti sa slabesti prin cura cu seminte de floarea-soarelui

Citeste si: 5 legume care distrug grăsimea de pe burtă. Adaugă-le în dieta ta zilnică și scapă de kilogramele în plus



Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

Cât timp se fierbe quinoa. Care este secretul?

Cum arăta Gina Pistol până să își facă 4 operații la nas. Imagini ȘOC, e de nerecunoscut!

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

"Pe moment am crezut că dă de pământ cu acordeonul". Marian Cozma, show de zile mari! Gestul la care nimeni nu s-ar fi așteptat - VIDEO

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Bogdan a dat cărțile pe față și a recunoscut ce intenții are în privința Rebeccăi! „Nu scapi de mine! Nici tu de mine nici eu de tine!” Iată cum a reacționat concurenta

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies