Alimente care iti pot oferi energie toata ziua!

Alimente care iti pot oferi energie toata ziua!

Alimente care iti pot oferi energie toata ziua!

Te lupti in fiecare zi cu oboseala si cu stresul pe care il acumulezi dupa o zi grea? Te poti ajuta singura cu o alimentatie echilibrata

Alimente care iti pot oferi energie toata ziua! Energia noastra este extrem de importanta astfel incat sa facem fata in fiecare zi unor sarcini extrem de solicitante, de la cele 8 ore pe zi de job, pana la cresterea si ingrijirea unui copil. Te lupti in fiecare zi cu oboseala si cu stresul pe care il acumulezi dupa o zi grea? Ca sa treci mai usor peste, te poti ajuta singura cu o alimentatie echilibrata si consumand anumite alimente care sunt pline de energie.

Afla de la noi ce sa mananci in fiecare zi, astfel incat sa te simti mai bine si sa iti recapeti tonusul si vitalitatea!

Alimente care iti pot oferi energie toata ziua!
Alimente care iti pot oferi energie toata ziua![Sursa foto: PixaBay]

Afine – sursa ta sigura de energie si de antioxidanti

Sunt bogate in vitaminele B1, C si P, sunt pline de antioxidanti si fibre si ajuta la mentinerea unei stari generale bune de sanatate. Au proprietati foarte puternice si pot sa tina la distanta multe afectiuni, de genul infectiilor urinare, boli cardiovasculare, cancer, varice, hemoroizi, afectiuni oculare.

Poti introduce afinele in alimentatia ta consumandu-le in stare cruda, proaspata, sau sub forma de sucuri. Daca mentii aceasta dieta o perioada indeluungata, tonusul tau se va reface rapid.

Broccoli – energia ta de culoare verde

Legumele broccoli sunt recunoscute pentru vitaminele pe care le contin, in special vitaminele A si C, cat si calciu, potasiu si fibre. Sunt legume bogate in antioxidanti si ajuta in special la intarirea sistemului imunitar, cat si la energizarea organismului si redarea vitalitatii acestuia.

Ce nu stiai despre broccoli este ca aceste legume contin la fel de mult calciu precum laptele. Poti face o salata delicioasa de broccoli, in special daca adaugi putina lamaie si sare.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Mierea – depozitul tau natural de dulce si energie

Orice adult bea cafea dimineata.

In loc sa o indulcesti cu zahar, mai bine, pui o lingurita de miere. Iti vei incepe ziua cu ceva dulce si sanatos in acelasi timp.

Alimente care iti pot oferi energie toata ziua!
Alimente care iti pot oferi energie toata ziua![Sursa foto: PixaBay]

Strugurii – aliatii tai impotriva bolilor si sustinerea sanatatii

Strugurii contin numeroase vitamine si minerale. Sunt adjuvanti perfecti in invingerea oboselii cronice si combaterea anemiei. Strugurii au efecte de detoxifiere puternice, antiimbatranire si antibacteriene.

Migdale – pentru proteine zilnice

Migdalele sunt recunoscute ca fiind o sursa veritabila de proteine si asigura un nivel optim de vitalitate pe timp de zi. Reprezinta gustarea dintre mese perfecta si iti ofera o senzatie de satietate. Migdalele stimuleaza digestia si au un aport ridicat de fibre.

Spanac – depozitul tau de fier si energie

Spanacul este perfect in combaterea anemiei, prin sursa sa bogata de fier.

Energizeaza organismul si creste performanta intelectuala.

Citeste si: Ce sunt coacazele si la ce te ajuta

Citeste si: Totul despre sfecla roșie. Beneficii și contraindicații pentru organism

 



Citește și:

Durere de ovare – cauze subiacente și tratament

Horoscop 17 mai 2024. Află ce zodie va deschide afacerea la care visează de multă vreme

Cum arăta Gina Pistol până să își facă 4 operații la nas. Imagini ȘOC, e de nerecunoscut!

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

"Pe moment am crezut că dă de pământ cu acordeonul". Marian Cozma, show de zile mari! Gestul la care nimeni nu s-ar fi așteptat - VIDEO

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Bogdan a dat cărțile pe față și a recunoscut ce intenții are în privința Rebeccăi! „Nu scapi de mine! Nici tu de mine nici eu de tine!” Iată cum a reacționat concurenta

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies