Cum să slăbești fără să ții o dietă strictă

Cum să slăbești fără să ții o dietă strictă

Cum să slăbești fără să ții o dietă strictă

Sa optezi pentru o dieta poate fi un moment coplesitor, in special daca te gandesti la cate reguli si restrictii vei avea.

Cum să slăbești fără să ții o dietă strictă. Sa optezi pentru o dieta poate fi un moment coplesitor, in special daca te gandesti la cate reguli si restrictii vei avea. Din fericire, exista mai multe modalitati la care poti opta daca iti doresti sa slabesti, fara sa ai parte de schimbari drastice in regimul tau. Iata cateva trucuri la care poti apela, daca iti doresti sa slabesti fara a fi nevovita sa tii o dieta stricta.

Cum să slăbești fără să ții o dietă strictă
Cum să slăbești fără să ții o dietă strictă[Sursa foto: PixaBay]

Consuma mai multe proteine

Un plan alimentar bogat in proteine te ajuta sa eviti mancarea in exces, intrucat proteinele necesita un timp mai mare de digerare si te vei simti plina mai mult timp. Vei reusi astfel sa slabesti cateva kilograme mancand mai putin decat de obicei. O dieta bogata in protein, daca este combinata si cu exercitii fizice, te va ajuta sa obtii mai multa masa musculara si sa arzi mai usor grasimile.

Bea apa inainte de masa

Exista studii care demonstreaza ca daca vei consuma o jumatate de litru de apa cu 30 de minute inainte de ora mesei, vei reusi sa slabesti. Poti pierde pana la 2 kilograme din aceasta simpla schimbare. Si, ca sa fii sanatoasa, incearca sa bei cat mai multa apa in cursul unei zile. Te va ajuta la digestie si vei fi complet hidratata.

Vei avea un ten mai luminos si cearcanele se vor diminua.  

Bea mai multa cafea

Daca esti fan cafea ori ceai, avem pentru tine o veste buna. S-a demonstrat stiintific ca o crestere a consumului de cafea si ceai te poate ajuta la reducerea apetitului si la controlul poftelor, dar si la accelerarea metabolismului si la cresterea arderii grasimilor atunci cand esti activa.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Mesteca bine mancarea

Din punct de vedere nutritional, 200 de calorii sunt 200 de calorii, indiferent de felul in care le mananci. Daca optezi insa pentru a manca mai lent si a mesteca bine, vei descoperi cum vei manca mai putin. Creierul are nevoie de timp ca sa ajunga la starea de satietate.

In concluzie, nu te grabi cand mananci.

Cum să slăbești fără să ții o dietă strictă
Cum să slăbești fără să ții o dietă strictă[Sursa foto: PixaBay]

Consuma alimente picante

Alimentele picante te pot ajuta cand vine vorba de pierderea in greutate. Acestea scad pofta de mancare si cresc consumul de energie. Ardeiul iute te poate face sa consume mai putine calorii decat ai consuma in mod normal. In plus, va oferi o savoare anume mancarii, aparte, si vei simti ca mananci ceva cu adevarat delicios.

Citeste si: 5 legume care distrug grăsimea de pe burtă. Adaugă-le în dieta ta zilnică și scapă de kilogramele în plus

Citeste si: Cură de slăbire cu arpacaș. Slăbește 5 kilograme în 5 zile utilizând această dietă

Citeste si: Cură cu ceai de păpădie. Cât durează și cât poți să slăbești în această perioadă

Cum să slăbești fără să ții o dietă strictă
Cum să slăbești fără să ții o dietă strictă[Sursa foto: PixaBay]



Citește și:

Ce afecţiuni pot ascunde pleoapele umflate

Cu ce zodie se potrivesc Gemenii în dragoste. Au compatibilitate perfectă

Cum arăta Gina Pistol până să își facă 4 operații la nas. Imagini ȘOC, e de nerecunoscut!

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

Eurovision 2025! Cezar Ouatu pariază pentru vocea lui Florin Salam: "Cu o piesă potrivită, ar da lovitura!". În vizorul artistului este și Bogdan de la Ploiești

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi, gest neașteptat la adresa Juliei! „Te rog să nu mai stai cu spatele la mine, că mănânc și mi se duce cu noduri!” Aflați cum va reacționa Virginia, joi, 16 mai, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies