Cum pregătește Roxana Blenche nuga de casă și ce trebuie să știm despre desertul copilăriei: „Nu se pune la frigider, ci la temperatura din casă sau din cămară.”

Cum pregătește Roxana Blenche nuga de casă și ce trebuie să știm despre desertul copilăriei: „Nu se pune la frigider, ci la temperatura din casă sau din cămară.”
Cum pregătește Roxana Blenche nuga de casă și ce trebuie să știm despre desertul copilăriei: „Nu se pune la frigider, ci la temperatura din casă sau din cămară.”

Vedeta a explicat, pas cu pas, cum pregătește nuga de casă.

Roxana Blenche reușește întotdeauna să surprindă prin preparatele sale, iar mâncărurile inedite sunt explicate în detaliu, pentru a fi pregătite și de iubitorii gastronomiei. Când vine vorba de deserturi, bucătarul este cel care nu poate să reziste niciodată și explică de ce trebuie să știm atunci când pregătim un dulce al copilăriei sau rețetă nouă pe care nu am mai încercat-o până acum.

Cum pregătește Roxana Blenche nuga de casă?

Citește și: Cheesecake cu mango și fructul dragonului, desertul pregătit de Roxana Blenche. „Aveți un gust exotic, l-am decorat, e delicios.”

Citește și: Cremă de vanilie, preparată de Roxana Blenche! Se poate folosi la clătite, gogoși sau chiar prăjituri: "E senzațională!"

De această dată, Roxana Blenche a pregătit nuga de casă, iar aceasta a povestit în detaliu tot ce trebuie să știm pentru a ne bucura de un astfel de desert.

Începe prin a realiza bezeaua, iar ulterior, în compoziție, adaugă nuci, fistic, caju și merișoare. Când bezeaua este asamblată, este lăsată cel puțin șase ore la temperatura camerei.

Ingrediente:

  • 500 de grame de miere
  • 200 de grame de zahăr
  • 6 albușuri de ou
  • Un praf de sare
  • Nuci
  • Fistic
  • Merișoare
  • Caju

„Nuga, desertul copilăriei. Haideți să îl facem și să vedeți ce ușor se face acesta, de fapt. Avem nevoie de 500 de grame de miere pe care o punem într-un vas, adăugăm 200 de grame de zahăr și mergem cu compoziția pe foc, să avem grijă să nu ardem zahărul. Punem în robot 6 albușuri de ou, de la temperatura camerei. Adăugăm și un praf de sare și începem să le batem foarte bine.

Acum adăugăm și mierea treptat și amestecăm în continuare. Bezeaua este gata. Am pus totul într-o oală și mergem cu compoziția pe foc. Trebuie să amestecăm încontinuu și gătim compoziția 20 de minute. După ce am gătit-o pe foc, adăugăm nuci. Eu am pus fistic, merișoare și caju. Amestecăm bine. Luăm foaia de napolitană și adăugăm bezeaua. Cu o spatulă de bucătărie uniformizăm. Trebuie să lucrați repede cu ea pentru că începe să se întărească.
Acum mai adăugăm o foaie de napolitană, iar acum le lăsăm la rece pentru cel puțin 6 ore. Rece înseamnă temperatura camerei. Nuga nu se pune la frigider, ci la temperatura din casă sau din cămară. Nuga este gata, a stat la rece. Cu un cuțit bun o feliem. Ce faină e! Nuga de casă. Aceasta este rețeta, sper să o încercați și voi.”
, a povestit Roxana Blenche.



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Cremă de vanilie, preparată de Roxana Blenche! Se poate folosi la clătite, gogoși sau chiar prăjituri: "E senzațională!"

I-a spus aceste cuvinte surorii ei mai mari, iar după câteva ore, s-a sinucis, din cauza examenului de evaluare

Mama tinerei ucisă în Mureș face declarații tulburătoare! Modul înfiorător în care Anda a fost lăsată fără viață de bărbatul de care încerca să scape de luni întregi: „L-am implorat să se oprească”. Criminalul, dat în urmărire națională

Dragostea plutește în aer la BEACH, PLEASE! 2025. David Măruță, surprins pentru prima dată alături de iubita lui. Fiul Andrei s-a cuplat cu fiica unui celebru chef din România

Ce a simțit Adrian Enache, în prima clipă în care a văzut-o pe Iuliana Marciuc? Prin ce peripeție au trecut cei doi: "Tensiune n-a fost, a fost atracție!"

Un bărbat a fost găsit în stare avansată de mumificare, într-un apartament din Brașov! Executorul judecătoresc a făcut descoperirea macabră

VIDEO Primul caz de malarie luat din România. Pacientul, internat la Spitalul Victor Babeș


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies