Cum ai grijă de pielea ta cu aloe vera, în sezonul cald

Cum ai grijă de pielea ta cu aloe vera, în sezonul cald
Cum ai grijă de pielea ta cu aloe vera, în sezonul cald

Consumul de apă din belșug și folosirea produselor cu ingrediente hidratante, precum aloe vera, vor face cu siguranță diferența!

Soarele puternic și temperaturile ridicate din sezonul cald pot usca pielea, de aceea, vă lansăm provocarea de a avea mai multă grijă de pielea voastră – hidratând-o, atât la interior prin consumul de lichide în mod regulat, cât și la exterior prin folosirea produselor de îngrijire.

Produsele din gama herbal aloe au fost create special pentru hrănirea, hidratarea și catifelarea pielii, cu ingrediente pe bază de plante, fără parabeni sau coloranți.

Studiile realizate cu sprijinul comunității științifice au demonstrat că produsele din această gamă asigură hidratarea pielii pentru întreaga zi, lăsând-o cu 100% mai netedă și mai catifelată. Sunt rapid absorbite în piele și asigură o hidratare de durată, au efect calmant și revigorant, iar datorită ingredientelor naturale, pot fi folosite în fiecare zi.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Gelul de curățare pentru mâini și corp este un gel de curățare blând, pe bază de plante, care ajută la calmarea pielii uscate, hidratând-o intens. Amestecul de plante conferă pielii un aspect sănătos, iar formula fără sulfați sau parabeni asigură o curățare delicată.

Gelul calmant are o textură uşoară, hrănește și ajută la tratarea pielii uscate, datorită formulei îmbogățite cu aloe vera și extracte din plante hidratante.

Acesta ajută la calmarea si refacerea pielii după expunerea la soare. Produsul nu are parfum, sulfați sau parabeni adăugați.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Semnele cancerului de colon pe care nu trebuie să le ignori. Poţi să ai boala şi să nu ştii

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Tort cu mousse de halva! Delicios şi rapid de făcut

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies