Adelina Pestrițu s-a căsătorit AZI! Avem imagini si informații-bombă de la fața locului. Frumoasa brunetă a devenit doamna Șteblea | VIDEO EXCLUSIV


Adelina Pestrițu a spus "DA", în urmă cu puțin timp, în fața ofițerului de stare civilă! De azi, ea a devenit doamna Șteblea! Ceremonia s-a petrecut la primăria sectorului 1.


In articol:

Adelina Pestrițu s-a căsătorit! Frumoasa brunetă a făcut azi pasul cel mare și i-a spus "DA" lui Virgil Șteblea, în fața ofițerului de stare civilă.

Adelina Pestrițu s-a căsătorit! Cât de emoționați au fost viitorii soți, la primărie

După 2 ani de iubire, din care s-a născut și fetița lor, Zenaida Maria, cei doi au decis să facă pasul cel mare. Chiar dacă au anunțat cu surle și trâmbițe o nuntă ca-n povești cu sute de invitați, aceasta nu putea avea loc fără oficializarea relației în fața ofițerului de stare civilă.

Și acest lucru s-a întâmplat azi, în mare secret, la Primăria sectorului 1 din Capitală. Adelina, frumoasă și elegantă cum ne-a obișnuit, a ales să fie însoțită la ceremonia de la starea civilă doar de cei pe care i-a ales împreună cu Virgil să îi fie părinți spirituali, Daniel si Aura. Ade a purtat o roche galbenă, extrem de sexy, cu spatele gol. Frumoasa brunetă a ales o ținută simplă, dar extrem de elegantă, care i-a pus în valoare trupul lucrat la sală. 

Citeste si: Adelina Pestrițu, la medicul estetician! Îi este frică de ace, dar face orice pentru un ten perfect. Uite ce intervenție și-a făcut vedeta

Citeste si: Momentul adevărului! Virgil Şteblea câştigă mai bine decât Adelina Pestriţu? Vezi răspunsul incredibil al vedetei!

Citeste si: Adelina Pestriţu, decizie înainte de nuntă! Vezi ce “îmbunătăţiri” estetice vrea să-şi facă! “Deja mă iau emoţiile”

E drept, deși este obișnuită cu expunerea publică, Adelina nu și-a putut ascunde emoțiile. Ca doi elevi în fața examenului de maturitate păreau viitorii soți înainte să fie strigați să intre la ceremonia programată pentru 15.30. Iar la ieșire au fost mult mai zâmbăreți, de parcă și-ar fi luat o piatră de pe inimă.

WOWbiz.ro a aflat în exclusivitate informațiile legate de cununia civilă a Adelinei. Bruneta și-a dorit discreție, pentru a contrabalansa, probabil, acest eveniment cu nunta propriu-zisă care se anunță a fi, de departe, evenimentul anului 2019.

 

Adelina Pestrițu s-a căsătorit! Cum arată invitația la nuntă

Cununia religoasa va avea loc pe 20 iulie, iar cei doi viitori soți au apelat la ajutorul Domnului Flick pentru a formula versuri pentru invitațiile speciale! Întregul ”tablou” al invitațiilor este, cu adevărat, un spectacol de bun gust și amuzament

Adelina Pestrițu s-a căsătorit! Cum arată invitația la nuntă pentru domnișoara de onoare

Pe invitația la nuntă pentru domnișoara de onoare, în stânga versurilor, două fete care se țin în brațe, de șolduri, una îmbrăcată în roz, iar alta în alb, fapt ce simbolizează prezența domnișoarei de onoare lângă mireasă.

”Draga mea Anca, știi că-n curând
Verighetă voi purta. 
Mi-a trecut asta prin gând
Și vreau să te rog ceva

Vreau 6 fete cu mine
Ce tot timpul mă susțin. 
La altar pentru a mă ține
Dacă fug, plâng sau leșin :)

De-asta eu am pentru tine
O solemnă întrebare: 
N-ai vrea să stai lângă mine
Domnișoară de onoare?”

Adelina Pestrițu s-a căsătorit! Cum arată invitația la nuntă pentru cavalerul de onoare

Invitația lui Virgil Șteblea pentru cavalerul de onoare este diferită de cea a Adelinei Pestrițu pentru domnișoara de onoare. Astfel că Virgil a ales un scris de tipar, iar imaginea care apare pe invitație înfățișează un bărbat îmbrăcat într-un costum elegant.

”Mi-ești prieten, știi precis
Ce-o să mi se-ntâmple mie:
Da, din vară m-am decis
Să renunț la burlăcie.

Și te-aștept cu bucurie,
Lângă mine vreau să fii, 
C-apoi, dacă am soție,
Nu știu cât voi mai ieși

Sincer, îmi vei mulțumi
Pentru ceea ce-o să-ți cer: 
Ești așa drăguț să-mi fii
De onoare, cavaler?”

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 17-23 ianuarie 2021! Trei zodii, în pericol, aspecte astrale grele

Se anunță un divorț-bombă!? Ce s-a întâmplat între Andreea Bănică și soțul ei

Horoscop zilnic duminică, 17 ianuarie 2021! Află ce zodie primește un bonus substanțial pentru anul 2020!

Nick Carter și soția lui, părinți pentru a treia oară! Felicitări!

Bombă în showbiz-ul internațional! Mary-Kate Olsen și Olivier Sarkozy divorțează

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti

5 lucruri pe care trebuie să le știi despre Labioplastie! Ce presupune această intervenție estetică și cine apelează la ea?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri