Coșmarul unui soț. Când a văzut ce secrete se ascundeau în calculatorul nevestei sale, i-a cerut imediat divorțul


Un calculator deschis a distrus o familie. Când a văzut ce mesaje primea soția lui, bărbatul și-a dat seama că întreaga lor căsnicie a fost o minciună.

Cu inima frântă, a înaintat acțiunea de divorț, și-a luat copiii și a refuzat să mai aibă vreun contact cu femeia pe care o iubise încă din adolescență.

Seth Megow, din Georgia, Statele Unite, a crezut că trăiește o poveste de dragoste desprinsă din povești. S-a căsătorit când avea 19 ani cu fata visurilor sale. Timp de opt ani, cei doi au construit o viață împreună.

Intr-o zi, Seth a avut nevoie să lucreze la calculator. Soția lui, Crissy, tocmai îl folosise și îl lăsase pornit. În browser, femeia a lăsat Facebook-ul logat pe contul ei. Înainte să îl închidă, Seth a înlemnit. Soția lui primise un mesaj de la un bărbat, iar conținutul acestuia nu lăsa loc de interpretări: Crissy avea o aventură.

„Atunci mi-am dat seama cât de gravă era situația.

Avea mai mulți amanți. Una dintre relații dura deja de un an”, a povestit bărbatul.

Într-o singură noapte, o familie aparent fericită s-a destrămat. Seth și-a vărsat amarul pe un site dedicat celor înșelați de parteneri. Nu a putut să își ierte soția, cerându-i divorțul. Acum, Seth îți dedică tot timpul liber celor patru copiii ai săi.


Abonează-te pe

Citește și:

A fost refuzată de un bărbat așa că l-a bătut într-un magazin VIDEO

Nelu Ploieșteanu, BATJOCORIT pe patul de moarte! Se va lăsa cu demisii

Sărbătoare mare pe 25 mai! E cruce roșie în calendarul ortodox. Ce nu ai voie să faci în această astăzi

De ce s-a îngrăşat atât de mult Lavinia în timpul sarcinii? Vezi ce problemă chinuitoare a avut artista şi cum i-a afectat viaţa! "Picioarele şi mâinile umflate"

Ana Porgras de la Survivor România, dată de gol de sora ei, Georgiana: "O noapte cu Zanni!”


DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Maria de la Puterea Dragostei a plâns în hohote din cauza afirmațiilor lui Cristian Marinescu: "A fost relație cu beneficii!"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Hot
Parteneri