A fost refuzată de un bărbat așa că l-a bătut într-un magazin VIDEO


A fost refuzată de un bărbat așa că l-a bătut într-un magazin VIDEO

O zi frumoasă se poate transforma rapid într-un coșmar, dacă nu iei decizia corectă la momentul oportun.

Asta a pățit un tânăr, care a fost pălmuit de zeci de ori de către isterica sa parteneră de viață, după un refuz pe care femeia l-a considerat inoportun.

Dincolo de întreaga tevatură, episodul petrecut într-un magazin de telefoane mobile din CHina, are și o explicație. Se pare că cea care este responsabilă cu veniturile în cuplu este femeia, în vreme ce bărbatul este un biet întreținut, rol ce poate deveni periculos atunci când faci astfel de erori.

Citeste si: Sărbătoare mare pe 25 mai! E cruce roșie în calendarul ortodox. Ce nu ai voie să faci în această astăzi

Citeste si: De ce s-a îngrăşat atât de mult Lavinia în timpul sarcinii? Vezi ce problemă chinuitoare a avut artista şi cum i-a afectat viaţa! "Picioarele şi mâinile umflate"

Chinezii sărbătoresc ceea ce americanii și occidentalii numesc „Ziua Îndrăgostiților” pe 20 mai, iar tânăra și-a dorit musai un telefon mobil pe care bărbatul a refuzat să i-l cumpere, deși fondurile erau asigurate de atacatoare.

Iritată la maximum, iubita a început să-i dea palme adresându-i și câteva vorbe deloc onorante: „Cum îți permiți? Nu îți e rușine să mă refuzi de față cu toată lumea? Ai uitat cine aduce banii în casă?”, îl întreba iubita nemulțumită în timp ce continua să-l pălmuiască.

Oamenii de ordine au intervenit și au încercat să o potolească pe femeie, dar în momentul acela victima i-a implorat pe aceștia să o lase-n pace pentru că ea este cea care întreține familia.


Abonează-te pe

Citește și:

Sărbătoare mare pe 25 mai! E cruce roșie în calendarul ortodox. Ce nu ai voie să faci în această astăzi

Se leagă o idilă? Anca Țurcașiu, întâlnire misterioasă cu un bărbat celebru din România!

De ce s-a îngrăşat atât de mult Lavinia în timpul sarcinii? Vezi ce problemă chinuitoare a avut artista şi cum i-a afectat viaţa! "Picioarele şi mâinile umflate"

HOROSCOP vara 2019. Taurii primesc energie proaspătă, Gemenii sunt plin de pasiune

CITEȘTE: 6 Idei de mâncare sănătoasă la birou


DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

DESCOPERĂ: Rugăciune pentru a rămâne însărcinată

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Hot
Parteneri