A fost refuzată de un bărbat așa că l-a bătut într-un magazin VIDEO

A fost refuzată de un bărbat așa că l-a bătut într-un magazin VIDEO
A fost refuzată de un bărbat așa că l-a bătut într-un magazin VIDEO

O zi frumoasă se poate transforma rapid într-un coșmar, dacă nu iei decizia corectă la momentul oportun.

Asta a pățit un tânăr, care a fost pălmuit de zeci de ori de către isterica sa parteneră de viață, după un refuz pe care femeia l-a considerat inoportun.

Dincolo de întreaga tevatură, episodul petrecut într-un magazin de telefoane mobile din CHina, are și o explicație. Se pare că cea care este responsabilă cu veniturile în cuplu este femeia, în vreme ce bărbatul este un biet întreținut, rol ce poate deveni periculos atunci când faci astfel de erori.

Citeste si: Sărbătoare mare pe 25 mai! E cruce roșie în calendarul ortodox. Ce nu ai voie să faci în această astăzi

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: De ce s-a îngrăşat atât de mult Lavinia în timpul sarcinii? Vezi ce problemă chinuitoare a avut artista şi cum i-a afectat viaţa! "Picioarele şi mâinile umflate"

Chinezii sărbătoresc ceea ce americanii și occidentalii numesc „Ziua Îndrăgostiților” pe 20 mai, iar tânăra și-a dorit musai un telefon mobil pe care bărbatul a refuzat să i-l cumpere, deși fondurile erau asigurate de atacatoare. Iritată la maximum, iubita a început să-i dea palme adresându-i și câteva vorbe deloc onorante: „Cum îți permiți? Nu îți e rușine să mă refuzi de față cu toată lumea? Ai uitat cine aduce banii în casă?”, îl întreba iubita nemulțumită în timp ce continua să-l pălmuiască.

Oamenii de ordine au intervenit și au încercat să o potolească pe femeie, dar în momentul acela victima i-a implorat pe aceștia să o lase-n pace pentru că ea este cea care întreține familia.Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

De ce s-a îngrăşat atât de mult Lavinia în timpul sarcinii? Vezi ce problemă chinuitoare a avut artista şi cum i-a afectat viaţa! "Picioarele şi mâinile umflate"

Anna Lesko, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Locuința de vis a Ancăi Serea, distrusă de furtuna violentă din Capitală: ”Nu știu dacă realizați până unde este apa”

HOROSCOP vara 2019. Taurii primesc energie proaspătă, Gemenii sunt plin de pasiune

Virginia, față în față cu Robi! Concurenta a luat o hotărâre neașteptată în privința fostului ei partener! „Nu am niciun of. Am o dorință!” Cum a reacționat Robi

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies