Chef Ștefan Popescu a explicat cum pregătește chiftelele din pâine, fără carne.
Chef Ștefan Popescu găsește cu fiecare ocazie un moment potrivit să împărtășească cu cei din mediul online rețete delicioase, perfecte pentru încercat, din doar câteva ingrediente. Când nu este în restaurante sau pe micile ecrane, acesta este tot în bucătărie, însă împarte experiențe inedite în materie de gastronomie și reușește, pas cu pas, să aducă bucurie celor care îl urmăresc. De la mâncăruri simple, până la cele complicate, de la tradiționale, la exotice, există soluții și trucuri pentru fiecare, iar totul este mult mai ușor atunci când ai un ajutor în spate.
Cum pregătește chef Ștefan Popescu chiftele din pâine, fără carne?
Pentru cei care iubesc chiftelele, aceștia pot încerca și o variantă inedită a lor, din pâine, fără carne, iar bucătarul explică, pas cu pas, cum face acest lucru. Începe prin a rupe pâinea într-un bol, peste care adaugă laptele, vine cu ouă, pătrunjel, mărar, pesmet, amestecă întreaga compoziție, iar biluțele sunt adăugate în tigaie.
Pentru acestea este indicat a fi folosit ulei de floarea-soarelui, deoarece, din spusele bucătarului, este rezistent la temperaturi înalte. Pot fi realizate și cu sos, la cuptor sau prăjite în tigaie, așa cum a explicat el, la care s-a adăugat sosul de roșii. Această variantă este extrem de rapid de pregătit, perfectă pentru întreaga familie, atunci când doriți să puneți ceva rapid pe masă la prânz sau cină.
Ingrediente:
Citește și: ȘOC în „Casa iubirii”! Moldo riscă ELIMINAREA! De necrezut ce reacție are Kira: „Ne despărțim...”- kanald.ro
- Pâine
- Parmezan
- Ouă
- Mărar
- Pătrunjel
- Usturoi
- Sare
- Ulei de floarea soarelui
“Haideți să vedeți cum din asta ies aceste minunate chifteluțe de pâine, cu parmezan, cu ouă. Chifteluțe de pâine fără carne. Trebuie pâine pentru chifteluțe, o rupem într-un bol, adăugăm lapte, tocăm usturoiul, pătrunjelul, mărar. Am rupt pâinea, acum trebuie să pun restul ingredientelor, pun parmezan, ouă, usturoi, pătrunjel, mărar, sare, pesmet. Aceste chiftele se prăjesc foarte puțin în ulei sau gratinate în cuptor, cu sos de roșii sau terminate în cuptor cu sos de roșii. Punem uleiul de floarea-soarelui, sosul de roșii, parmezan.”, a povestit chef Ștefan Popescu.