Vedeta a dezvăluit cum pregătește rețeta de humus.
Chef Ștefan Popescu este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari, iar acesta este prezent și pe micile ecrane, în cadrul unui show de televiziune culinar din care face parte, dar și pe rețele de socializare, acolo unde păstrează de fiecare dată legătura cu întreaga comunitate din online. Reușește să împărtășească cu toți cei din jur numeroase preparate delicioase, iar din doar câteva ingrediente, acesta reușește să ofere un gust inedit farfuriilor, fără să stea foarte mult timp în bucătărie. Când vine vorba de un preparat rapid, mai ales pentru micul dejun, reușește să găsească de fiecare dată cele mai bune combinații pentru a ne bucura atât de gust, cât și de alimente sănătoase.
Ingrediente:
- Năut
- Apă
- Usturoi
- Suc de lămâie
- Un praf de sare
- Pasta de tahini
Cum pregătește chef Ștefan Popescu humusul
De această dată, bucătarul a făcut un filmuleț pe rețele de socializare, în care a dezvăluit cum pregătește humusul și care sunt ingredientele de care are nevoie pentru el.
Aveți nevoie, în primul rând, de năut, pe care bucătarul l-a folosit din conservă, peste care adăugă apa din conservă, usturoi, sare, pastă de tahini, zeamă de lămâie și a mixat totul. Când humusul este gata, a fost servit alături de crutoane și boabe de năut deasupra. „Cui nu-i place humusul? Haideți să vă arăt cum se face, de fapt, acest humus. În primul rând, ne trebuie năut. Năutul este ingredientul principal din rețeta de humus.
@chefstefanpopescu Voi ați făcut vreodată humus acasă? 🤔 #retete #romania #humus #fyp ♬ original sound- Chef Stefan Popescu