Cum pregătește chef Ștefan Popescu humusul și ce ingrediente adaugă în el. „E super bun!”

Cum pregătește chef Ștefan Popescu humusul și ce ingrediente adaugă în el. „E super bun!”
Cum pregătește chef Ștefan Popescu humusul și ce ingrediente adaugă în el. „E super bun!”

Vedeta a dezvăluit cum pregătește rețeta de humus.

Chef Ștefan Popescu este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari, iar acesta este prezent și pe micile ecrane, în cadrul unui show de televiziune culinar din care face parte, dar și pe rețele de socializare, acolo unde păstrează de fiecare dată legătura cu întreaga comunitate din online. Reușește să împărtășească cu toți cei din jur numeroase preparate delicioase, iar din doar câteva ingrediente, acesta reușește să ofere un gust inedit farfuriilor, fără să stea foarte mult timp în bucătărie. Când vine vorba de un preparat rapid, mai ales pentru micul dejun, reușește să găsească de fiecare dată cele mai bune combinații pentru a ne bucura atât de gust, cât și de alimente sănătoase.

Ingrediente:

  • Năut
  • Apă
  • Usturoi
  • Suc de lămâie
  • Un praf de sare
  • Pasta de tahini

Cum pregătește chef Ștefan Popescu humusul

Citește și: Secretul pentru gemul de gutui, dezvăluit de Chef Ștefan Popescu! "În doar 30 de minute am făcut acest gem de gutui!"

Citește și: Cum alegem făina perfectă pentru prăjituri sau pâine? Chef Ștefan Popescu dezvăluie secretul. “Asta menține relația sănătoasă acasă!”

De această dată, bucătarul a făcut un filmuleț pe rețele de socializare, în care a dezvăluit cum pregătește humusul și care sunt ingredientele de care are nevoie pentru el.

Aveți nevoie, în primul rând, de năut, pe care bucătarul l-a folosit din conservă, peste care adăugă apa din conservă, usturoi, sare, pastă de tahini, zeamă de lămâie și a mixat totul. Când humusul este gata, a fost servit alături de crutoane și boabe de năut deasupra.  „Cui nu-i place humusul? Haideți să vă arăt cum se face, de fapt, acest humus. În primul rând, ne trebuie năut. Năutul este ingredientul principal din rețeta de humus.
Pe piață îl găsiți uscat și atunci trebuie să îl fierbeți, trebuie lăsat la înmuiat 12 ore, după fiert ore întregi, după pasat sau găsiți boabe de năut deja fierte. Eu am boabe de năut deja fierte. Ca să-l mixam, trebuie lichid. Ori puneți apă, eu pun acel lichid din conservă, usturoi, suc de lămâie, praf de sare, pastă de tahini. Mie îmi place mai mult și pun mai mult, apoi mixam din nou.
Punem boabe de năut deasupra. Chiar e bun, e super bun.”,
a spus chef Ștefan Popescu.

@chefstefanpopescu Voi ați făcut vreodată humus acasă? 🤔 #retete #romania #humus #fyp ♬ original sound- Chef Stefan Popescu



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Cheesecake cu mere. O alegere delicioasă de topping, în orice sezon!

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Soțul Teodorei Marcu nu mai e om, la jumătate de an de când tânăra a fost ucisă! Ce se întâmplă cu el. Dezvăluiri cutremurătoare: „Din ce în ce mai greu…”

Povestea Rodicăi, pisica de la Stația Meteorologică de pe Vârful Omu! Felina trăiește de ani buni la 2.500 de metri altitudine: „E curată, harnică şi e un mare vânător”

Care sunt imperfecțiunile pe care chiar Gabriela Cristea le-a evidențiat la propria persoană? Fosta prezentatoare TV a spus lucrurilor pe nume! "51 și nu mă plâng!"

ȘOC TOTAL în „Casa iubirii”! De necrezut cine apare în emisiune! Concurenții rămân MASCĂ

Breaking news pentru românii cu probleme de sănătate!


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies