Chef Adi Hădean dezvăluie cum să pregătim gustoasele plăcinte cu brânză, chiar la noi acasă! "Lăsați să dospească o oră sub un ștergar sau sub folie de plastic!"

Chef Adi Hădean dezvăluie cum să pregătim gustoasele plăcinte cu brânză, chiar la noi acasă!
Chef Adi Hădean dezvăluie cum să pregătim gustoasele plăcinte cu brânză, chiar la noi acasă! "Lăsați să dospească o oră sub un ștergar sau sub folie de plastic!"

Bucătarul Adi Hădean a dezvăluit secretul pentru plăcintele cu brânză.

Adi Hădean este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari, bloggeri culinari și scriitori, de la noi din țară. Acesta se bucură de succes pe plan profesional, fiind apreciat tocmai pentru faptul că reușește de fiecare dată să ducă gastronomia într-o zonă artistică. Astfel, celebrul bucătar obișnuiește să fie activ pe rețelele de socializare, acolo unde postează deseori diverse rețete, din dorința de a împărtăși cunoștințele sale culinare și cu restul persoanelor care îi urmăresc activitatea de zi cu zi.

Printre nenumăratele rețete pe care le-a pregătit, Adi Hădean a preparat în urmă cu ceva vreme și plăcinte cu brânză, pe care le-a postat pe contul său de Instagram. Cu toate acestea, pe lângă faptul că sunt făcute în casă de la 0, bucătarul a adăugat ca umplutură și alte ingrediente delicioase, pe lângă brânză: ceapă verde, mărar, cartofi și chiar diverse condimente, pentru ca gustul să fie unul deosebit.

Alege să îți surprinzi și tu familia cu acest preparat!

Plăcinte cu brânză, pregătite de chef Adi Hădean  

Citește și: Rețeta de focaccia a lui chef Adi Hădean. Care este secretul pentru un gust autentic și ce ingrediente folosește. “Asta înseamnă că e dospit suficient de mult. Aluatul de bază e simplu.”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Chef Adi Hădean dezvăluie cum să realizăm crusta perfectă pentru carnea de pui, chiar la noi acasă. „Dai carnea prin amestecul acesta, apoi prin ou bătut și din nou prin amestec.”

Ingrediente

  • brânză de burduf
  • cozi de ceapă verde
  • mărar
  • cartofi fierți în coajă și zdrobiți
  • ceapă roșie
  • piper
  • boia
  • un kilogram de făină
  • o jumătate de litru de lapte cald
  • 2 ouă bătute
  • 50 ml ulei de floarea-soarelui
  • 10 g drojdie uscată
  • 10 g zahăr
  • 10 g sare fină

Mod de preparare

  1. "Plăcinte cu brânză de burduf, cozi de ceapă verde și mărar.
  2. Bine, unele au fost cu cartofi fierți în coajă și zdrobiți, amestecați cu ceapă roșie călită, piper și boia.
  3. La un kilogram de făină, puneți o jumătate de litru de lapte cald, 2 ouă bătute, 50 de mililitri de ulei de floarea-soarelui, 10 grame de drojdie uscată, 10 grame de zahăr, 10 grame de sare fină.
  4. Frământați, lăsați să dospească o oră sub un ștergar sau sub folie de plastic.
  5. Frigeți în tigaia unsă cu ulei (cu pensula).",  a explicat Adi Hădean, în descrierea rețetei postate pe contul său de Instagram.

placinte cu branza
Chef Adi Hădean dezvăluie cum să pregătim gustoasele plăcinte cu brânză, chiar la noi acasă![Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Rețeta de focaccia a lui chef Adi Hădean. Care este secretul pentru un gust autentic și ce ingrediente folosește. “Asta înseamnă că e dospit suficient de mult. Aluatul de bază e simplu.”

Donald Trump, înșelat de a doua soție chiar cu garda lui de corp! Detalii halucinante

Ioana Tufaru, ceartă cu soțul: "Mi-am făcut bagajele și am plecat. Nu mai suportam..." | Declarații exclusive

Cătălin Dobrescu, nemulțumit de viitoarea soție? Ce îi reproșează fostul soț al Oanei Radu

Singurele 2 ZILE în care ai voie să speli în Săptămâna Mare!

Accident mortal în Prahova! Două persoane au murit pe loc după ce s-au izbit cu autoturismul de un cap de pod

Sicriul Papei Francisc, sărutat la ieșirea din Bazilica Sf. Petru. Gestul de la slujba de înmormântare care a emoționat o lume întreagă


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies