Bucătarul Adi Hădean a dezvăluit secretul pentru plăcintele cu brânză.
Adi Hădean este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari, bloggeri culinari și scriitori, de la noi din țară. Acesta se bucură de succes pe plan profesional, fiind apreciat tocmai pentru faptul că reușește de fiecare dată să ducă gastronomia într-o zonă artistică. Astfel, celebrul bucătar obișnuiește să fie activ pe rețelele de socializare, acolo unde postează deseori diverse rețete, din dorința de a împărtăși cunoștințele sale culinare și cu restul persoanelor care îi urmăresc activitatea de zi cu zi.
Printre nenumăratele rețete pe care le-a pregătit, Adi Hădean a preparat în urmă cu ceva vreme și plăcinte cu brânză, pe care le-a postat pe contul său de Instagram. Cu toate acestea, pe lângă faptul că sunt făcute în casă de la 0, bucătarul a adăugat ca umplutură și alte ingrediente delicioase, pe lângă brânză: ceapă verde, mărar, cartofi și chiar diverse condimente, pentru ca gustul să fie unul deosebit.
Plăcinte cu brânză, pregătite de chef Adi Hădean
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Ingrediente
- brânză de burduf
- cozi de ceapă verde
- mărar
- cartofi fierți în coajă și zdrobiți
- ceapă roșie
- piper
- boia
- un kilogram de făină
- o jumătate de litru de lapte cald
- 2 ouă bătute
- 50 ml ulei de floarea-soarelui
- 10 g drojdie uscată
- 10 g zahăr
- 10 g sare fină
Mod de preparare
- "Plăcinte cu brânză de burduf, cozi de ceapă verde și mărar.
- Bine, unele au fost cu cartofi fierți în coajă și zdrobiți, amestecați cu ceapă roșie călită, piper și boia.
- La un kilogram de făină, puneți o jumătate de litru de lapte cald, 2 ouă bătute, 50 de mililitri de ulei de floarea-soarelui, 10 grame de drojdie uscată, 10 grame de zahăr, 10 grame de sare fină.
- Frământați, lăsați să dospească o oră sub un ștergar sau sub folie de plastic.
- Frigeți în tigaia unsă cu ulei (cu pensula).", a explicat Adi Hădean, în descrierea rețetei postate pe contul său de Instagram.