Cheesecake-ul cu blat și glazură de ciocolată se poate prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă!
Urmând pașii de mai jos veți putea prepara o rețetă perfectă de cheesecake cu blat și glazură de ciocolată. În plus, dacă veți ține cont și de sfaturile oferite, cu siguranță va ieși cel mai gustos cheesecake cu blat și glazură de ciocolată, preparat așa cum se cuvine.
Rețetă de Cheesecake cu blat și glazură de ciocolată
Rețeta delicioasă, absolut minunata, se prepară în doar X pași simpli!
Timpul de pregătire pentru această rețetă este de 30 de minute
Timp de preparare - o ora
Timp total - o ora si 30 de minute
Rețeta este pentru 6 persoane
Citește și: Care este diferența dintre ciorbă și supă. Distincția dintre cele două preparate
Citește și: Clătite umplute cu brânză dulce și stafide. Un desert transformat într-o gustare sănătoasă!
Ingrediente
ingrediente pentru blat
- 6 oua
- 200 g zahar
- 5 linguri de faina
- 3 linguri de amidon de cartofi
- un pliculeț de praf de copt
- 4 linguri de pudra de cacao
ingrediente pentru umplere
Citește și: A murit cunoscutul om de afaceri gălățean, Corneliu Istrate- stirilekanald.ro
- 600 ml frișcă
- 400 g crema de mascarpone
- 3 pachete de gelatina
- 3 linguri de zahar pudra
ingrediente pentru finalizare
- 200 g biscuiți cu cacao
- 200 g ciocolata cu lapte
- 200 ml smântână lichida
Înainte de a începe prepararea acestuia, trebuie să menționăm că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 6 persoane, motiv pentru care, dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, este nevoie
Mod de preparare
- În primul și-n primul rând, tot ce trebuie să facem este să începem prin a prepara aluatul. Separăm albușurile de gălbenușuri. Adăugați un praf de sare în albușuri și bateți bine, apoi bateți gălbenușurile cu zahărul pentru a crea o spumă groasă și ușoară.
- Amestecați făina și amidonul de cartofi într-un alt bol, apoi adăugați pliculețul de praf de copt. Se amestecă bine ingredientele, se adaugă gălbenușul de ou bătut și se amestecă cu grijă. La final, adăugăm în acest aluat pudra de cacao și la final albușurile și amestecăm ușor.
- Aluatul rezultat se toarnă într-o tavă dreptunghiulară tapetata cu hârtie de copt și se coace la cuptor la 180°C pentru aproximativ 20-25 de minute sau până trece testul cu scobitoarea.
- Odată copt, lăsăm aluatul să se răcească și facem crema.
- Acum a venit momentul sa ne ocupam de prepararea cremei. Bateți bine smântâna. Se amestecă crema de brânză și zahărul pudră până la o consistență netedă și cremoasă, apoi se adaugă frișca și se amestecă la final.
- Se prepară gelatina conform instrucțiunilor de pe ambalaj și se adaugă la amestecul de brânză.
- Întindeți crema uniform deasupra și puneți deasupra bucățile cu cacao.
- Topiți ciocolata și smântâna într-o baie de aburi până se formează o glazură netedă, strălucitoare, apoi turnați-o pe suprafața prăjiturii și a prăjiturii.
- La final, pune prăjitura la frigider să se întărească timp de 4 ore. După acest interval de timp, desertul se poate scoate din frigider, iar rețeta de astăzi este gata de servit. Pofta buna!
Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi și mai multe rețete noi și delicioase, dar și câteva sfaturi care te pot ajuta în prepararea lor.