Centura postnatală - aliatul proaspetelor mămici în procesul de recuperare al siluetei


Unele mămici nu sunt în temă legat de ajutorul pe care centurile postnatale îl pot oferi, de susținerea acestora în procesul de slăbire, respectiv de recuperare de după naștere.

Deși nu reprezintă un concept nou, un astfel de articol vine cu avantaje despre care nu știu toate cele care depun efort pentru a recupera formele de dinainte de sarcină.

În întâmpinarea celor care manifestă interes vizavi de o astfel de soluție privind remodelarea corporală vine Clessidra. În cadrul acestui magazin online se regăsește o gamă variată de corsete modelatoare, alături de alte tipuri de lenjerii din aceeași categorie, precum și centuri postnatale după naștere.

Pentru că sunt încă persoane care prezintă reticență când vine vorba despre purtarea unor astfel de piese de lenjerie modelatoare postnatala, specialiștii Clessidra vin cu lămuri, dar și recomandări în ceea ce le privește.

Chiar dacă diversele forumuri pentru mămici tratează pe larg acest subiect, uneori părerea avizată a experților este cea care sporește încrederea și totodată care încurajează spre a purta centuri postnatale.

Recomandările Clessidra privind purtarea lenjeriei modelatoare postnatale

Se recomandă ca ajutor în procesul de refacere post naștere și sunt aliatele tuturor celor care doresc să revină în formă fizică după o sarcină.

Cu rol de compresie, acestea trebuie alese în funcție de nevoile pe care le are fiecare proaspătă mămică. Spre exemplu, nu orice model de corset este potrivit a fi purtat de cele care au născut prin cezariană. Din contra, pentru a favoriza o vindecare corespunzătoare și sigură și o retrage sănătoasă a burții, ideală este centura postnatala pentru talie. Aceasta nu exercită aceeași presiune asupra burții ca în cazul corsetelor, fiind special concepute pentru cele care au născut prin cezariană.  Prezintă deci un nivel de compresie mediu, care asigură confort și purtat regulat, rezultatele dorite.

În tot acest proces de transformare corporală, lenjeria modelatoare este un aliat al proaspetelor mămici hotărâte să revină la o formă fizică de invidiat. Desigur, specialiștii pun accent pe faptul că reprezintă un ajutor, în sensul în care încurajează ca odată cu purtarea lor să existe grijă și vizavi de dietă, mișcare fizică, odihnă și hidratare. Toate împreună conduc spre rezultate optime atunci când devin o obișnuință, un stil de viață.

Contează desigur o serie de aspecte atunci când vine vorba despre centurile postnatale și eficiența lor. Materialele pe care le au la bază sunt un element important la care fiecare trebuie să se raporteze atunci când vizează o astfel de achiziție.

Recomandarea de la Clessidra este centura postanatală cu închidere pe scai pentru confort sporit și o purtare fără probleme. Magazinul vine cu trei modele interesante de centuri, deosebit de comode, având la bază materiale elastice care să asigure libertate în mișcare. De asemenea, acestea sunt antialergenice, astfel că pot fi purtate cu încredere de orice proaspătă mămică sau de altfel femeie care dorește să revină la kilogramele de altădată.

Motivele pentru care sunt recomandate acestea îndeosebi în cazul celor ce au născut prin cezariană este că acoperă zona perlvisului, uterul și abdomenul inferior, oferind o susținere de care este nevoie. Desigur, este de preferat a cere recomandarea medicului înainte de a face o astfel de investiție, îndeosebi atunci când retragerea inflamării se realizează mai greu sau când există orice alte contraindicații medicale.

Există de altfel şi centuri postnatale cu închidere pe două rânduri de scai, acestea sunt recomandare pentru extra compresie, precum  și pentru o reglare amplă. Sunt de asemenea deosebit de eficiente când vine vorba despre remodelarea taliei.

În ideea de a oferi susținere lombară, centurile postanale dispun de tije în zona spatelui. De asemenea, aceasta oferă ajutor și în partea superioară a abdomentului, precum și stomacului, remodelând eficient și fără a crea vreun disconfort. De altfel, este o modalitate de a diminua porțiile de mâncare datorită compresiei moderate exercitate.

Atât centurile postnatale, cât și lenjeria modelatoare, respectiv corsetele sunt soluții spre care se pot orienta cele care au născut și doresc ajutor în refacerea tonusului muscular, dar și a formelor după procesul prin care a trecut corpul în timpul sarcinii.

Mai multe informații cu privire la rolul pe care astfel de articole de remodelare îl îndeplinesc, dar și recomandări privind alegerea modelului potrivit găsesc cei interesați pe Clessidra.ro.


Citește și:

Ce beneficii pentru sănătate are mușețelul. Află totul aici!

Artista Silvana Rîciu a devenit mamă pentru a treia oară

Trucuri de utilizare a oglinzilor pentru ca spațiul să pară mai ușor și mai luminos

Câţi lei încasează Dana Budeanu din YouTube şi ce are de gând să facă din banii câştigaţi din Verdict. Planul incredibil al creatoarei de modă

Vremea de weekend, 26-27 septembrie 2020. Anunțul ANM: Vin ploile!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

De cât timp sunt împreună Livian și iubita lui, de fapt! Bianca va avea un șoc

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Hot
Parteneri