Cel mai simplu pranz vegetarian: snitel cu feta si paste!


Aceasta masa de pranz este delicioasa, gustoasa si se prepara rapid. Este perfecta pentru vegetarieni.

 

Ingrediente
300g branza feta
1 ou
3 linguri faina
5 linguri pesmet
500g spanac congelat
8 rosii mici
2 lingurite ulei de masline
1 ceapa verde
1 ceapa mica
2 catei de usturoi
Un sfert de ardei iute
200g paste
200ml ulei vegetal
1 lingurita de sare, piper, nucsoara
Mod de preparare
Prepara pastele conform instructiunilor de pe amabalaj.
Se toaca cepele, usturoiul si ardei iute si se calesc in ulei de masline. Se adauga spanacul inghetat si 3 linguri din apa de la paste. Taie rosiile in felii si adauga-le in spanac si asezoneaza cu sare, piper si nucsoara. Adauga peste paste.
Intr-o tigaie mare incalzeste uleiul vegetal la foc mediu. Taie branza in felii de 100 de grame si tavaleste-le prin faina, oua si pesmet. Pune-le in ulei si prajeste cat sa nu arzi pestemtul. Branza ar trebui sa se inmoaie usor.
Serveste cu pastele.

Ingrediente

300g branza feta
1 ou
3 linguri faina
5 linguri pesmet
500g spanac congelat
8 rosii mici
2 lingurite ulei de masline
1 ceapa verde
1 ceapa mica
2 catei de usturoi
Un sfert de ardei iute
200g paste
200ml ulei vegetal
1 lingurita de sare, piper, nucsoara

Mod de preparare

Prepara pastele conform instructiunilor de pe amabalaj.

Se toaca cepele, usturoiul si ardei iute si se calesc in ulei de masline. Se adauga spanacul inghetat si 3 linguri din apa de la paste. Taie rosiile in felii si adauga-le in spanac si asezoneaza cu sare, piper si nucsoara. Adauga peste paste.

Intr-o tigaie mare incalzeste uleiul vegetal la foc mediu. Taie branza in felii de 100 de grame si tavaleste-le prin faina, oua si pesmet. Pune-le in ulei si prajeste cat sa nu arzi pestemtul. Branza ar trebui sa se inmoaie usor.

Serveste cu pastele.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Ioana Ginghină a dat vestea, la trei luni de a divorț! „Am spus un mare DA!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri