Aceasta reteta de tiramisu de casa este gata in 10 minute si se prepara simplu!
Ingrediente:
2 lingurite cafea instant (nes)
2 linguri vin de Marsala
50 g fulgi ciocolata amaruie
225 g Mascarpone
4 linguri whiskey
2 linguri zahar pudra
250 ml frisca
½ lingurita esenta de vanilie
8 piscoturi, rupte in câte 3 bucati
1 lingura cacao, pentru servit
Mod de preparare:
Cafeaua instant se dizolva in 100 ml apa. Se adauga vinul si se lasa sa se odihneasca. Fulgii de ciocolata se pun in blender si se amesteca pâna se zdrobesc.
Intr-un vas adânc se pune brânza Mascarpone, whiskey si zaharul.
Se amesteca aprox. 1 minut cu mixerul pâna se omogenizeaza.
Separat, frisca se amesteca bine cu esenta de vanilie pâna se intareste. Când este gata, se incorpozeaza cu o spatula in crema de brânza.
Se trece la asamblare: jumatate din bucatile de piscot se inmoaie in cafea. Se pun in pahare sau in vase mici.
Citeste continuarea aici.
Ingrediente:
2 lingurite cafea instant (nes) 2 linguri vin de Marsala 50 g fulgi ciocolata amaruie 225 g Mascarpone 4 linguri whiskey 2 linguri zahar pudra 250 ml frisca ½ lingurita esenta de vanilie 8 piscoturi, rupte in câte 3 bucati 1 lingura cacao, pentru servit