Ce rochii de seară să alegi în funcție de eveniment


Ce rochii de seară să alegi în funcție de eveniment

Ce rochii de seară să alegi în funcție de eveniment

Numărul mare de magazine de rochii de seară din București poate reprezenta o provocare pentru orice femeie care caută o rochie de ocazie deosebită. Pentru a simplifica acest epuizant proces, specialiștii recomandă trierea magazinelor în funcție de două mari criterii: calitate și originalitatea modelelor.

După ce a fost stabilit cu exactitate tipul de magazin de unde urmează a fi achiziționat produsul dorit și, implicit, a fost hotărât un buget, urmează căutarea efectivă.

În aceasta trebuie să se țină cont de un număr mai mare de factori, însă cei mai importanți rămân tot tipul de siluetă și specificul evenimentului la care se va participa.

În prezentul articol, specialiștii Vera Sposa se vor concentra pe oferirea celor mai pertinente sfaturi privind alegerea unei rochii de seară elegante în funcție de tipul evenimentului la care se va participa.

Sfaturi privind alegerea unei rochii de seară elegante în funcție de eveniment

Fiecare femeie care urmează să participe la un eveniment deosebit va porni în căutarea unei rochii de seară exclusiviste, care să se potrivească personalității sale perfect, să-i asigure confortul necesar și, desigur, să îi garanteze o apariție unică. Astfel, pentru avea certitudinea celor menționate anterior, se recomandă ca în procesul de selecție să se țină cont de următoarele:

 

  • Rochia de seară pentru petrecerile de tip cocktail trebuie să fie un mix perfect între eleganță și confort.

 

Fiind situată din punct de vedere al exigențelor între o întâlnire casual și o seară la Operă, o petrecere de tip cocktail nu este extrem de pretențioasă. Pentru o astfel de ocazie se poate opta pentru modele de rochii de seară scurte sau medii, până la genunchi, cu croiuri lejere și, de preferat, accent în zona delicată a taliei.

 

  • Pentru gală, indiferent de locație, se recomandă rochiile clasice, cu accesorii discrete.

 

O gală este un eveniment exigent, ce presupune căutarea unor modele de rochii de seară lungi și elegante, de o simplitate absolută. Acestea trebuie să fie accesorizate corespunzător, astfel încât aspectul final să fie o combinație între clasic și lady-like.

 

  • Rochia pentru bal sau banchet, indiferent că este scurtă sau lungă, trebuie să fie creată din materiale delicate.

 

Atunci când se alege o rochie de seară pentru un eveniment precum un bal sau un banchet, atenția trebuie preponderent îndreptată către tipul materialului din care este creată. De regulă, pentru astfel de ocazii sunt indicate mătasea și dantela, acestea putând conferi un aspect delicat și feminin, fără a se renunța la confort.

 

  • În selectarea rochiei pentru o petrecere de botez trebuie să se țină cont de complexitatea evenimentului.

 

Rochiile pentru botez se aleg îndeosebi în funcție de amploarea evenimentului, de locul unde acesta se desfășoară și de numărul de invitați. Cum, în prezent, majoritatea petrecerilor de acest gen sunt intime, între membrii familiei și prietenii foarte apropiați, se poate opta și pentru un model smart casual. Acesta trebuie însă să emane feminitate, să fie confortabil și să avantajeze silueta.

 

  • În alegerea unei rochii pentru o nuntă trebuie să se țină cont de următoarele: să nu fie albă sau neagră, să fie în ton cu specificul evenimentului și să emane rafinament.

 

O simplă căutare printre modelele de rochii de seară destinate nunților poate spune un lucru clar: aceste rochii nu trebuie să fie în nuanțe de alb, deoarece aceasta este, de regulă, culoarea miresei, și nici negre, pentru că evenimentul este unul fericit, de o importanță aparte.

De asemenea, alegerea rochiei pentru nuntă trebuie să fie efectuată în funcție de specificul evenimentului – pentru nunțile în aer liber, de exemplu, se poate opta pentru un model diafan, simplu și feminin. Un must pentru absolut toate rochiile de seară este eleganța, de aceea este important ca alegerea să reflecte calitate absolută și o atenție aparte la detalii.

Vera Sposa – o nouă colecție de rochii de seară elegante semnate San Patrick

Persoanele care caută rochii de ocazie în București își pot îndrepta atenția către Vera Sposa – locul unde se găsesc rochii de seară de o eleganță desăvârșită, semnate de unul dintre cei mai prestigioși designeri la nivel internațional, San Patrick.

Noua colecție de rochii de ocazie San Patrick 2019 reunește modele spectaculoase, ideale pentru diferite tipuri de evenimente. Fie că se dorește o rochie extravagantă pentru o gală sau un model discret pentru o ceremonie de zi, Vera Sposa asigură că întregul proces de selecție se va transforma într-o experiență memorabilă.

Croiurile ireproșabile, detaliile prețioase și materialele fine vor cuceri instant, nemaifiind necesar să se caute un alt magazin de rochii de seară. Alături de rochiile absolut fabuloase, Vera Sposa pune la dispoziția clientelor și servicii premium de consiliere – astfel că se va putea opta exact pentru modelul de rochie potrivit siluetei și preferințelor.


Abonează-te pe

Citește și:

AFLĂ: Numărul destinului 2021. Cifra destinului în numerologie 2021

Smiley și Gina s-au CĂSĂTORIT în secret!? O poză ”scăpată” pe internet i-ar fi dat de gol

Horoscop zilnic sâmbătă, 15 mai 2021! O zodie face schimbări majore în casă!

Sărbătoriții zilei. Ce vedete s-au născut pe 13 mai

O femeie jurnalistă a efectuat un experiment!


DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

MOARTEA Maria Lătărețu. A murit pe scenă în timp ce cânta “Vă las cântecele mele”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Hot
Parteneri