Trucuri pentru friptura de miel perfecta. Cum sa iasa rumenita uniform si suculenta

Trucuri pentru friptura de miel perfecta. Cum sa iasa rumenita uniform si suculenta
Trucuri pentru friptura de miel perfecta. Cum sa iasa rumenita uniform si suculenta

O friptura de miel perfecta, rumenita si care contine toate aromele si sucul delicios nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Paste.

Mod de preparare

Amesteca 3 catei de usturoi zdrobiti, cu cateva frunze de rozmarin tocate fin, sucul de la lamaie si ulei de masline. Condimenteaza pulpa de miel cu sare si piper, apoi pune peste ea amestecul de condimente si “maseaza” cateva minute pentru ca toate aromele sa intre in carne. Pune pulpa de miel intr-un castron si lasa-o sa stea cateva ore.

Pune cartofii taiati in jumatate in apa cu sare si lasa-i sa fiarba 10 minute.

Citeste continuarea pe mooza.ro.



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

MINIVACANTA DE 5 ZILE pentru toti romanii dupa PASTE 2017. Anuntul OFICIAL de la Guvern!

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Veștile de care românii se temeau! Legea tocmai a fost publicată în Monitorul Oficial. Taxele și impozitele vor exploda începând cu ianuarie 2026

Imagini dureroase de la înmormântarea lui Marco, elevul găsit mort după ce s-a întors acasă de la un majorat. CE AU FĂCUT trecătorii în dreptul cimitirului este greu de descris în cuvinte

Alina Sorescu, copleșită de emoții, în cadrul emisiunii „În Oglindă”. Cine a salvat-o după divorț: „Acum mă simt în acel punct”

Andreea Mantea, anunț surprinzător în legătură cu Marea Finală. Ce se întâmplă cu premiul: ,,Pentru prima dată în istoria “Casa iubirii”

De ce a murit, de fapt, Marco? Primele date despre moartea suspectă a tânărului de 18, găsit fără suflare de mama sa după ce a fost la o petrecere


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies