Bunica Gherghina a dezvăluit, pas cu pas, cum pregătește rulourile cu scorțișoară.
Bunica Gherghina este una dintre cele mai cunoscute bunicuțe din mediul online, îndrăgită mai ales pentru toate rețetele pe care le pregătește cu grijă. Dezvăluie, pas cu pas, ingredientele de care are nevoie și aduce mai aproape gustul copilăriei, în deserturi simple și mâncăruri care nu trebuie să lipsească de pe masa gospodinelor.
Cum pregătește bunica Gherghina rulourile cu scorțișoară
Pentru început, bunica Gherghina menționează ingredientele de care are nevoie.
Ingrediente:
- 250 ml lapte călduț
- 7 grame drojdie uscată
- 80 de grame zahăr
- 40 de grame unt topit
- 40 ml ulei
- Un praf sare
- 550 de grame făină
- Scorțișoară
- Smântână pentru gătit
„M-am gândit, fiindcă e vreme de toamnă, să vă fac rulouri cu scorțișoară. La aceste rulouri ne trebuie următoarele ingrediente: făină, lapte, ouă, unt, ulei, zahăr și drojdie uscată. Să ne apucăm de treabă. Într-un bol punem 250 ml de lapte călduț, 7 grame de drojdie uscată, 80 de grame de zahăr, amestecăm și punem untul topit, 40 de grame. Ulei, 40 ml, un praf de sare și 550 de grame de făină cernută.
Citește și: Anunțul momentului pentru români!- stirilekanald.ro
Când le punem la cuptor, mai adăugăm niște smântână de gătit deasupra. Acesta este tot secretul. Dacă nu puneți smântână de gătit, nu ies pufoase. Le punem la cuptor. Uitați rezultatul. Mie îmi plac foarte mult cu scorțișoară. Care vreți, puteți face cu miere, cu cremă.”, a povestit bunica Gherghina.