Reteta celor mai delicioase eclere - iata secretul cofetarilor

Cu siguranta, eclerele sunt printre cele mai bune prajituri. Usor de facut, cu un gust fabulos, reprezinta solutia perfecta daca ai pofta de ceva dulce.

Ingrediente:

Pentru aluat:

125 ml apa
125 ml lapte rece
125 g unt
5 oua

Pentru crema:
1 litru lapte
6 galbenusuri
1 pastaie de vanilie
100 g zahar

Pentru glazurat:
100 g ciocolata neagra

Mod de preparare:

1. Intr-o oala se pun la fiert apa, laptele, untul si sarea. Cand fierb, se pune toata faina dintr-o data si se amesteca energic. Apoi, se adauga ouale, unul cate unul si, din nou, se amesteca energic pentru a le incorpora pe fiecare. Numai dupa ce un ou a fost incorporat se adauga un altul. Aluatul este gata cand se desprinde de peretii vasului.

Citeste continuarea aici.
 

viewscnt

Pentru tine

Parteneri