Cum pregătește Gina Bradea maioneza. Cu siguranță gospodinele trebuie să știe asta înainte de sărbători: “Am obținut o maioneză frumoasă fără pic de ou crud.”

Cum pregătește Gina Bradea maioneza. Cu siguranță gospodinele trebuie să știe asta înainte de sărbători: “Am obținut o maioneză frumoasă fără pic de ou crud.”
Cum pregătește Gina Bradea maioneza. Cu siguranță gospodinele trebuie să știe asta înainte de sărbători: “Am obținut o maioneză frumoasă fără pic de ou crud.”

Gina Bradea a explicat, pas cu pas, cum pregătește maioneza și care sunt pașii esențiali pe care gospodinele trebuie să îi urmeze.

Gina Bradea este una dintre cele mai îndrăgite creatoare de conținut culinar din România, iar rețetele ei reușesc să treacă dincolo de micile ecrane. Gurmanzii o iubesc pentru fiecare preparat pe care îl pregătește, iar pe blogul său și pe rețelele de socializare reușește să explice, pas cu pas, cât de ușor este să obținem mâncăruri inedite, fără să depunem foarte mult efort. Fie că vorbim despre mâncăruri gătite, prăjituri, mic dejun sau mâncături mai complicate, acestea sunt extrem de apreciate și imaginile vorbesc de cele mai multe ori de la sine. Până acum, pe contul ei de socializare, Gina Bradea  a pregătit foarte multe mâncăruri din orez și legume, deoarece încă suntem cu toții în postul Crăciunului și foarte puțin ne mai desparte de sărbătoarea mult așteptată.

Cum pregătește Gina Bradea maioneza?

Citește și: Rețeta Ginei Bradea de ardei iuți la borcan. Care este secretul bucătăresei ca aceștia să reziste până la trei ani? „Nu fermentează, stau așa în cămară.”

Citește și: Rețeta Ginei Bradea de murături în saramură. Care este secretul ei pentru cele mai bune gogonele: „Acestea le vom mânca primele!”

Mai sunt două zile până la Ajunul Crăciunului, iar gospodinele fac listele, caută ingredientele necesare și se gândesc la preparatele care nu trebuie să lipsească de pe mesele lor.

Se anunță multă vizite, iar când vine vorba de mâncăruri tradiționale, românii sunt pe primul loc și trebuie să surprindă întotdeauna. Cum salata Boeuf cu siguranță se află printre cel mai căutat preparat, Gina Bradea  vine în ajutorul gospodinelor. Bloggerul culinar a realizat un videoclip în mediul online prin care a arătat cum face maioneza din ouă fierte, la care adaugă muștar, ulei și zeamă de lămâie după gust.
Dacă vreți să obțineți o culoare mai accentuată, puteți să adăugați și turmeric, așa cum a făcut și ea.

Ingrediente:

  • 4 ouă
  • O lingură muștar
  • Sare
  • 100 ml ulei
  • Zeamă de lămâie
  • Turmeric

„Atât de bine arată maioneza.

Se face repede, nu mi-a luat nici cinci minute. Patru ouă fierte. Să fie fierte tari, o lingură de muștar, sare, pasăm cu blenderul vertical. Pentru o culoare mai intensă puteți adăuga un pic de turmeric. Turnăm 100 ml de ulei, adăugăm zeamă de lămâie după gust. Am obținut o maioneză frumoasă fără pic de ou crud.”, a povestit Gina Bradea.



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Rețeta Ginei Bradea de murături în saramură. Care este secretul ei pentru cele mai bune gogonele: „Acestea le vom mânca primele!”

Cine este prietena ta cea mai bună, în funcție de zodie

Ce a apărut în locul in care Mălina Guler și-a dat ultima suflare. Ipoteze șocante circulă pe internet: „Ar fi căzut 15-20 de persoane din acel bloc… au mai murit 3”

Jurnalistul Alin Grigore vorbește despre boala cu care se confrunta fotojurnalista Mălina Guler, tânăra care a căzut de la etajul 7 al unui bloc: "De data asta n-a mai fost vorba despre fotbal"

Alina Sorescu, copleșită de emoții, în cadrul emisiunii „În Oglindă”. Cine a salvat-o după divorț: „Acum mă simt în acel punct”

Când va avea loc Marea Finală „Casa iubirii”!

Tragedie într-o școală din Rusia. Un elev de 10 ani a fost ucis de un coleg de 15 ani. Criminalul a filmat atacul


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies