Astrologul Mariana Cojocaru a dezvaluit zodiile norocoase in TOAMNA lui 2018. Dumnezeu le va pune mana in cap

Astrologul Mariana Cojocaru a dezvaluit zodiile norocoase in TOAMNA lui 2018. Dumnezeu le va pune mana in cap
Astrologul Mariana Cojocaru a dezvaluit zodiile norocoase in TOAMNA lui 2018. Dumnezeu le va pune mana in cap

Astrologul Mariana Cojocaru a explicat ce amprente astrale îşi vor pune amprenta asupra noastră, ce planete vor intra în mers retrograd şi care sunt fenomenele astrale unice ale anului 2018.

HOROSCOP MARIANA COJOCARU 2018 BERBEC

Datorită faptului că Marte, patronul astral, va fi conjunct cu Jupiter în casa câştigurilor materiale şi alianţelor, Berbecii vor avea un 2018 foarte bun. Toţi nativii care vor dori să aibă o viaţă mai bună vor avea posibilitatea de a accede la un job mai bun, mai bine plătit datorită acestei conjuncţii astrale.

HOROSCOP MARIANA COJOCARU 2018 TAUR

Conjuncţia astrală le dă posibilitatea Taurilor în 2018 să intre în alianţe foarte interesante care să le aducă bani şi profit.

Cei care vor sta deoparte şi nu se vor implica, aşteptând să le curgă din cer norocul, se pot treci că traversează anul şi nu vor şti cum să se descurce.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Tendințele de manichiură pentru 2024

Mesaje ingeri pazitori ZODII pentru saptamana 25– 31 iulie 2018. Ce te preocupa?

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Saveta Bogdan, colaborare cu Jador? Cântăreața de muzică populară este deschisă la noi orizonturi

Un nou sezon „Mireasa din Istanbul”, in curand, la Kanal D! Ozcan Deniz si Asli Enver, actorii care interpreteaza rolurile principale in aceasta productie de succes, se pregatesc de reintalnirea, pe micile ecrane, cu publicul din Romania

Rebecca, în lacrimi! „Mă simt prost!” Aflați cum va reacționa Antoni și ce se va întâmpla cu relația lor, sâmbătă, 15 iunie, într-o nouă ediție incendiară a emisiunii Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies