Un desert de toamna usor si delicios: dovleac cu miere si nuca

Un desert de toamna usor si delicios: dovleac cu miere si nuca

Dovleacul copt cu miere si nuca este un preparat la indemana tuturor si ce este important, se face repede.

Ingrediente pentru 2 persoane
- 400 g dovleac
- 50 g nuci
- 20 g miere de albine
- scortisoara

Mod de preparare
Spalati dovleacul, taiati-l pe jumatate si scoateti semintele. Presarati-l cu scortisoara si nuca tocata grosier apoi il coaceti in cuptorul incins la 200°C timp de 40-50 minute, pana se rumeneste usor.
Serviti dovleacul caldut sau rece, cu miere de albine.

Sursa



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Când va avea loc Marea Finală „Casa iubirii”! Anunțul cel mai important făcut de Andreea Mantea în Gala de aseară

Cine este prietena ta cea mai bună, în funcție de zodie

Ce a apărut în locul in care Mălina Guler și-a dat ultima suflare. Ipoteze șocante circulă pe internet: „Ar fi căzut 15-20 de persoane din acel bloc… au mai murit 3”

Jurnalistul Alin Grigore vorbește despre boala cu care se confrunta fotojurnalista Mălina Guler, tânăra care a căzut de la etajul 7 al unui bloc: "De data asta n-a mai fost vorba despre fotbal"

Alina Sorescu, copleșită de emoții, în cadrul emisiunii „În Oglindă”. Cine a salvat-o după divorț: „Acum mă simt în acel punct”

EXCLUSIV Denise Rifai, pregătită pentru viața în doi! Vedeta Kanal D ne-a dezvăluit planurile sale pentru 2026: „A venit momentul”

Tragedie într-o școală din Rusia. Un elev de 10 ani a fost ucis de un coleg de 15 ani. Criminalul a filmat atacul