Uite cum sa prepari cea mai usoara prajitura cu malai si miere!


O reteta traditionala americana devine un desert delicios in doar cateva minute.

 

Ingrediente
125 g faina alba, 125 g faina de porumb, 50 g zahar, o lingura de praf de copt, doua oua, 250 ml smantana, 50 ml ulei, 85 g miere, un praf de sare
Preincalzeste cuptorul la 200 de grade. Pregateste doua boluri, in unul combina ingredientele uscate – faina alba, faina de porumb, zaharul, praful de copt si putina sare. In celalalt vas, bate ouale, apoi adauga smantana, uleiul si mierea si amesteca bine. Toarna aceste ingredientele peste cele uscate si amesteca pana cand ai un aluat usor umed si moale. Pune intr-o tava rotunda, preferabil una neaderenta, lasa la cuptor timp de 20-25 de minute. Fa testul scobitorii inainte de a opri focul, timpul de coacere poate varia.
Sursa: Curademiere.ro

Ingrediente

125 g faina alba, 125 g faina de porumb, 50 g zahar, o lingura de praf de copt, doua oua, 250 ml smantana, 50 ml ulei, 85 g miere, un praf de sare

Preincalzeste cuptorul la 200 de grade. Pregateste doua boluri, in unul combina ingredientele uscate – faina alba, faina de porumb, zaharul, praful de copt si putina sare. In celalalt vas, bate ouale, apoi adauga smantana, uleiul si mierea si amesteca bine. Toarna aceste ingredientele peste cele uscate si amesteca pana cand ai un aluat usor umed si moale. Pune intr-o tava rotunda, preferabil una neaderenta, lasa la cuptor timp de 20-25 de minute. Fa testul scobitorii inainte de a opri focul, timpul de coacere poate varia.

Sursa: Curademiere.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Bianca Pop, umilită de Ciprian Pian, fostul ei amant! Acesta nu a mai rezistat şi a atacat-o dur!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri