Turte cu branza si praz, la tigaie

Turte cu branza si praz, la tigaie

Mod de preparare Turte cu branza si praz, la tigaie
Compozitia cu praz si branza: Branza se marunteste. Prazul se taie pe din doua si se taie solzisori, apoi se amesteca cu branza.
Facem un aluat din ingredientele mentionate (puteti face orice fel de aluat, de paine, gogosi etc). Lasm 30 minute la crescut.
Dupa ce a crescut aluatul, il impartim in 8 bilute egale.
Intindem fiecare biluta cu sucitorul, in mijlocul careia punem o lingura din compozitia de praz cu branza.
Inchidem turta ca pe un pliculet, pe care il intindem cu sucitorul pana devine ca o turta.
Se fac pe rand toate, apoi se coc in tigaia, cu putin ulei, pe fiecare parte pana se rumenesc usor (dupa fiecare turta pe care o coaceti mai adaugati o lingurita de ulei in tigaie)
Pofta buna!
Ingredientele si cantitatile le gasesti aici:
 


Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Supă cu găluşte pufoase - reţetă ca la mama acasă

Ce trebuie să faci neapărat în 2025, în funcție de zodie! Mai ai doar câteva zile la dispoziție

Clipe cumplite pentru Loredana Groza, în prag de sărbători! Tatăl artistei se află în stare gravă la spital: „Tata…fă-te bine”

Mesajul lui Fuego în Ajun de Crăciun stârnește nostalgie printre internauți. CE A OBSERVAT îndrăgitul artist despre sărbători te va face să zâmbești și să suspini în același timp: "Fiecare are ceva de făcut, iar asta pune o lume întreagă în..."

Clatite cu pepene galben - reteta delicioasa si usoara

Veronica izbucnește în lacrimi după ce s-a întâlnit cu familia lui Ahmed. Ce a pățit concurenta „Casa iubrii”

Profesoară de 31 de ani, înjunghiată mortal de un elev din clasa a VIII-a! Un copil de numai 4 anișori a rămas acum orfan