Tort raw vegan de ciocolata! Incearca aceasta reteta geniala!


Acest tort raw vegan de ciocolata este deliciul suprem. Iata cum se prepara!

 

Blat:
1,1/3 cana* nuci (sau migdale)
1/2 cana curmale fara samburi
3 lg cacaocarob pentru cei mici
3 lg sirop de agave (sau miere daca nu sunteti vegani)
Crema:
300g unt natural de arahide, nesarat (sau 300g caju hidratat timp de 2-3 ore)
1, 1/2 cana lapte gras de cocos
1/2 cana cacaocarob pentru cei mici
1/2 cana sirop de agave (sau miere daca nu sunteti vegani)
1/3 cana ulei de cocos
1 praf zdravan de sare (esential la orice desert cu ciocolata, intensifica aroma ;)
decor: cacao nibs, fructe uscate, fulgi de cocos, fructe proaspete, coaja de portocala, la alegere :)
*Am folosit o cana mare de 300ml
Pentru blat punem in robotul de bucatarie curmalele si le maruntim bine, apoi adaugam si nucile, pudra de cacao, siropul de agave si mixam bine. Trebuie sa obtinem ceva faramacios care strans intre degete isi pastreaza forma. Presam compozitia intr-o tava cu fund detasabil (a mea are 22cm diametru) si o introducem la rece.
Pentru crema punem toate ingredientele in blender si mixam bine pana obtinem o crema fina, satinata (sau puteti folosi un tel si muschii din dotare. Din cand in cand opriti robotul si curatati peretii vasului cu o spatula. O turnam peste blat si introducem tortul in congelator peste noapte sau minim 4 ore. Decoram inainte de servire cu ce dorim.
Sursa: Madeline.ro

Blat:

1,1/3 cana* nuci (sau migdale)
1/2 cana curmale fara samburi
3 lg cacaocarob pentru cei mici
3 lg sirop de agave (sau miere daca nu sunteti vegani)

Crema:

300g unt natural de arahide, nesarat (sau 300g caju hidratat timp de 2-3 ore)
1, 1/2 cana lapte gras de cocos
1/2 cana cacaocarob pentru cei mici
1/2 cana sirop de agave (sau miere daca nu sunteti vegani)
1/3 cana ulei de cocos
1 praf zdravan de sare (esential la orice desert cu ciocolata, intensifica aroma ;)
decor: cacao nibs, fructe uscate, fulgi de cocos, fructe proaspete, coaja de portocala, la alegere :)

*Am folosit o cana mare de 300ml

Pentru blat punem in robotul de bucatarie curmalele si le maruntim bine, apoi adaugam si nucile, pudra de cacao, siropul de agave si mixam bine. Trebuie sa obtinem ceva faramacios care strans intre degete isi pastreaza forma. Presam compozitia intr-o tava cu fund detasabil (a mea are 22cm diametru) si o introducem la rece.

Pentru crema punem toate ingredientele in blender si mixam bine pana obtinem o crema fina, satinata (sau puteti folosi un tel si muschii din dotare. Din cand in cand opriti robotul si curatati peretii vasului cu o spatula. O turnam peste blat si introducem tortul in congelator peste noapte sau minim 4 ore. Decoram inainte de servire cu ce dorim.

Sursa: Madeline.ro

 


Citește și:

Virgil Musta, avertisment despre sărbătorile de iarnă: „Nu vor mai fi posibile”

Cristina Șișcanu și Roxana Nemeș, scandal nemaiîntâlnit, chiar în fața telespectatorilor! "Ești disperată să fii în centrul atenției! Sunteți niște gaițe!"

Top 10 cel mai bine plătite vedete din lume. Surpriză mare pe primul loc

Mașina de peste 150.000 de euro a Oanei Zăvoranu a fost lovită! Șoferul a fugit!

Cristina Șișcanu și Roxana Nemeș de la „Bravo, ai stil! Celebrities” continuă scandalul! "Sunt convinsă că este mai bună dansatoare,decât prezentatoare!"

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Andreea Pirui și Marius s-au despărțit definitiv: „Nu mai este cale de întoarcere”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri