Satena a dezvăluit rețeta de tiramisu cu fructe de pădure.
Roxana Blenche a dezvăluită rețeta unui desert perfect pentru zilele călduroase ce vor urma, astfel că a început să pregătească un tiramisu cu fructe de pădure, pentru care aveți nevoie doar de câteva ingrediente și care se prepară foarte rapid.
𝐈𝐧𝐠𝐫𝐞𝐝𝐢𝐞𝐧𝐭𝐞:
- 5 gălbenuşuri
- 65 g zmeură proaspătă
- 65 g căpşuni proaspeți
- 750 g mascarpone
- 500 g căpşuni congelați/zmeură congelată
- 1 pachet pişcoturi
- 500 ml lapte
- 300 ml frişcă lichidă
- 200 g zahăr
- 50 g fulgi de cocos
Cum realizează Roxana Blenche crema pentru mascarpone
Citește și: Rețeta de tartă cu piersici a Roxanei Blenche. “Este așa de bună această tartă, trebuie să o încercați.”
Aceasta a început prin a pregăti crema de mascarpone, iar după ce a terminat-o, a trecut la frișcă, pe care a încorporat-o în prima compoziție.
Cum face Roxana Blenche tiramisu cu fructe de pădure
Citește și: ȘOC TOTAL în „Casa iubirii”! De necrezut cine apare în emisiune! Concurenții rămân MASCĂ- kanald.ro
După ce cremele sunt gata, iar dulceața s-a răcit complet, aceasta a început să facă tiramisu, astfel că a înmuiat pișcoturile în lapte, după care adăugat un strat de cremă, cel de dulceață de căpșuni, apoi încă un strat de pișcoturi, cremă, fulgi de cocos și fructe pe deasupra. „Înmuiem pișcoturile în lapte, punem un strat de pișcoturi în vas, acum vom pune cremă, primul strat de cremă, luăm dulceața de căpșuni și adăugăm deasupra, am pus căpșunile, iar acum punem următorul strat de pișcoturi și următorul strat de cremă. Deasupra presărăm cocos, iar acest desert este perfect pentru copii. Acum decorăm tiramisu. Luăm căpșunile, le tăiem în două și le așezăm după bunul plac, la fel facem și cu zmeura.”, a mai spus Roxana Blenche.