Rețeta de tartă cu piersici a Roxanei Blenche. “Este așa de bună această tartă, trebuie să o încercați.”

Rețeta de tartă cu piersici a Roxanei Blenche. “Este așa de bună această tartă, trebuie să o încercați.”
Rețeta de tartă cu piersici a Roxanei Blenche. “Este așa de bună această tartă, trebuie să o încercați.”

Roxana Blenche a dezvăluit rețeta tartei cu piersici.

Atunci când vine vorba de desert, cu siguranță nimeni nu poate să refuze, mai ales când vorbim de gustul copilărie și avem în față o tartă delicioasă. Roxana Blenche a dezvăluit rețeta e simplă și ușor de pregătit, pentru care a menționat toate ingredientele necesare și modul de preparare pentru aceasta.

Ingrediente aluat tartă:

  • 2 ouă întregi
  • Un praf de sare
  • Un praf de zahăr
  • O lingură de condiment pentru turtă dulce
  • 280 grame unt
  • 600 grame făină
  • Un plic praf de copt

Ingrediente cremă tartă:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

  • 700 ml lapte
  • 3 boabe tonka
  • 2 plicuri zahăr vanilat
  • 10 linguri zahăr
  • 5 gălbenușuri
  • 6 linguri amidon
  • Mijlocul unei păstăi de vanilie
  • 200 de grame piersică tăiată cubulețe

Cum face Roxana Blenche aluatul pentru tartă

Roxana început prin a prezenta toate ingredientele de care are nevoie pentru a realiza aluatul, cum îl amestecă și aromatizează, iar cel mai important, faptul că îl lasă la răcit timp de o oră, la frigider.  “Vă prezint o rețetă de tartă absolut delicioasă. Avem nevoie de 2 ouă întregi, un praf de sare și unul de zahăr, pe care le batem foarte bine. Adăugăm o lingură generoasă de condiment pentru turtă dulce, după care adăugăm 280 de grame de unt, 600 de grame de făină și un plic de praf de copt.

Amestecăm foarte bine, după care îl transferăm pe masa de lucru și îl amestecăm până devine omogen. După ce l-am amestecat, îl învelim în folie și îl lăsăm la frigider timp de o oră.”, a povestit Roxana Blenche.

Modul de preparare al cremei pentru tartă

Citește și: Rețeta de tort diplomat a Roxanei Blenche. „Este un tort absolut delicios, amintiri din copilărie.”

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Citește și: Amandină, rețeta rapidă a Roxanei Blenche. Totul pentru a prepara acest desert chiar la tine acasă. „Vom face o rețetă de amandină absolut delicioasă.”

Cât aluatul stă să se răcească, aceasta s-a apucat de cremă, unde a prezentat cantitățile exacte pe care le folosește, cum aromatizează laptele folosit pentru compoziție, dar și cum asamblează tarta la final, până să o bage la cuptor.  “Într-un vas punem 700 ml lapte și 3 bucăți de boabe tonka, cu acesta infuzăm tot laptele, este delicioasă. După care în alt vas punem 2 plicuri de zahăr vanilat, 10 linguri de zahăr, 5 gălbenușuri de ou, 6 linguri de amidon și mijlocul de la o păstaie de vanilie.

Amestecăm cu ajutorul unui tel toată compoziția, iar după ce laptele s-a temperat, îl adăugăm cu grijă peste această compoziție. Este așa de bună această tartă, trebuie să o încercați. Mergem cu crema pe foc și amestecăm până devine groasă. Tava de tartă am uns-o cu unt la temperatura camerei, am întins aluatul, am înțepat  cu o furculiță, între timp, crema este gata. În cremă am adăugat undeva la 200 de grame de piersică din compot și transferăm crema pe aluat și uniformizăm frumos.
Din aluatul rămas am făcut niște forme pe care le-am pus deasupra. Puteți face ce forme vreți voi, iar în mijlocul formelor am pus o boabă de rahat turcesc. Am dat-o la cuptor, la temperatura de 180 de grade, sus și jos, fără ventilație timp de 40-50 de minute.”,
a mai povestit Roxana Blenche.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Amandină, rețeta rapidă a Roxanei Blenche. Totul pentru a prepara acest desert chiar la tine acasă. „Vom face o rețetă de amandină absolut delicioasă.”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies