Testul cu sfecla roşie îţi spune dacă ai probleme de sănătate

Testul cu sfecla roşie îţi spune dacă ai probleme de sănătate
Testul cu sfecla roşie îţi spune dacă ai probleme de sănătate

Cu toţii ştim că sfeclă roşie este un ajutor extraordinar pentru organism, mai ales în timpul sezonului rece. Este bogată în vitamine şi microelemente, scoate din organism toxinele, îmbunătăţeşte funcţionarea tractului intestinal, protejează ficatul şi inima de boli. Cu ajutorul sfeclei roşii ne putem testa starea de sănătate, apelând la un exerciţiu simplu:

Consumaţi 100-150 gr. de salată de sfeclă crudă asociată cu crudităţi, în proporţia 1:2 – 1:3, cu alte rădăcinoase, cum ar fi morcovul, ţelină, pătrunjelul, sau cu salată verde ori varză roşie; puteţi adaugă puţîn hrean ras, sare, ulei şi oţet după gust, şi puţînă miere. Dacă testul cu suc de sfeclă roşie va indică unele probleme de sănătate, puteţi urmă o cură de câteva săptămâni cu aceeaşi legumă:

Detoxifiere cu suc de sfeclă

Se recomandă să se înceapă cu 1 lingură de suc de sfeclă pe zi şi să se crească treptat doză până la 300 ml. maximum, timp de 3 săptămâni. Sucul se poate combină şi cu sucul altor rădăcinoase, precum morcov şi ţelină, pătrunjel.

Substanţele active din sfeclă roşie au calitatea de a ajută la eliminarea toxinelor din alimentaţie, din aer, din apă, din diferitele ambalaje, care se acumulează în organism şi ajung să îl sufoce.

Astfel de acumulări lente şi extrem de dăunătoare de toxine pot duce la alergie, reumatism, scăderea imunităţii, Alzheimer şi nu numai.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Pate vegetal de ciuperci – Reţeta de post

Cum arăta Gina Pistol până să își facă 4 operații la nas. Imagini ȘOC, e de nerecunoscut!

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

"Pe moment am crezut că dă de pământ cu acordeonul". Marian Cozma, show de zile mari! Gestul la care nimeni nu s-ar fi așteptat - VIDEO

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi a dat cărțile pe față și a recunoscut că este gelos pe Patrick! Concurentul a chemat-o pe Virginia în camera roșie și a întâmpinat-o cu un buchet de bujori! Iată ce mărturisiri neașteptate și-au făcut cei doi

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies