Reţeta pentru Tort Egiptean, despre care mulţi spun că este cel mai bun Tort din lume


Tortul egiptean a devenit tortul meu preferat, trebuie să recunosc! Are câte puţin din fiecare: blat subţire, aromat şi crocant, cremă galbenă şi mătăsoasă, frişcă plină de surprize crocante. Este exact cât trebuie de dulce, aşa că poţi mânca fără probleme mai mult de o felie. Nu se face greu, nu te speria că e reţeta lungă. E doar extrem de detaliată, ca să ne asigurăm că îţi va ieşi perfect!

Ingrediente

Pentru 3 blaturi subţiri

6 albuşuri

6 linguri de zahăr

2,5 linguri de făină

50 g alune de pădure / nuci măcinate

Pentru crema de gălbenuşuri

10 gălbenuşuri

10 linguri de zahăr

3 linguri rase de făină / amidon de porumb

20 g zahăr vanilat

340 ml lapte

170 g unt

1 fiolă esenţă de vanilie

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Incredibil, în ce stare se afla Emi Pian cu puţin timp înainte să moară! Ce a postat pe facebook?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri