Reţeta pentru Tort Egiptean, despre care mulţi spun că este cel mai bun Tort din lume


Tortul egiptean a devenit tortul meu preferat, trebuie să recunosc! Are câte puţin din fiecare: blat subţire, aromat şi crocant, cremă galbenă şi mătăsoasă, frişcă plină de surprize crocante. Este exact cât trebuie de dulce, aşa că poţi mânca fără probleme mai mult de o felie. Nu se face greu, nu te speria că e reţeta lungă. E doar extrem de detaliată, ca să ne asigurăm că îţi va ieşi perfect!

Ingrediente

Pentru 3 blaturi subţiri

6 albuşuri

6 linguri de zahăr

2,5 linguri de făină

50 g alune de pădure / nuci măcinate

Pentru crema de gălbenuşuri

10 gălbenuşuri

10 linguri de zahăr

3 linguri rase de făină / amidon de porumb

20 g zahăr vanilat

340 ml lapte

170 g unt

1 fiolă esenţă de vanilie

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 


Citește și:

Tort KRANTZ că la cofetărie – reţeta e uşoară, iar ai tăi se vor bate pe ultima felie

Salată de ardei iute cu ceapă - PERFECTĂ la orice friptură în zilele friguroase

AŞA se fac cele mai bune negrese! Gustul e divin, iar reţeta e super simplă

Verdens Beste - cea mai bună PRĂJITURĂ DIN LUME. Reţeta desertului naţional norvegian

Epidemiologul Emilian Popovici vine cu anunțul: "Că vor fi 7,000, că vor 8,000..."

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti

Conturarea mandibulei! Specialistul Kfetele.ro, Dr. Daniela Diveică, chirurg estetician, explică de ce apelează persoanele la această procedură

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri