Aceasta obișnuiește să își surprindă urmăritorii cu diverse rețete, printre care și supă cremă de leurdă.
Ramona Dumitrescu face parte din echipa Radio Impuls, în prezent, însă dintotdeauna aceasta a cochetat și cu bucătăria. Astfel, pe conturile sale de socializare, în special pe Instagram, se regăsesc nenumărate rețete pe care aceasta le-a pregătit de-a lungul timpului. Printre acestea, s-a aflat și rețeta pe care o puteți prepara chiar și în perioada de post, și anume: supă cremă de leurdă.
Pe lângă ingredientele necesare, care sunt la îndemâna oricui, aceasta s-a asigurat că modul de preparare este unul pe cât de simplu, pe atât de amuzant, așa cum și-a obișnuit publicul din mediul online.
Supă cremă de leurdă, rețeta pregătită de Ramona Dumitrescu
"Rețetă de post: Supă cremă de LEURDĂ! Am mâncat o oală de 2l la o masă… CAM ATÂT DE BUNĂ A IEȘIT! Gata, nu mai țip."
Ingrediente
- Vreo 4 legături de leurdă
- 250-300 g cartofi
- 1 morcov mare
- 1 păstârnac
- 1 ceapă potrivită
- Puțină țelină
- Sare, piper și zeamă de lămâie- după gustul fiecăruia
Mod de preparare
- "Călim ceapa vreo 10 minute, la foc mic.
- Adaugăm țelina, păstârnacul, morcovul și călim câteva minute, după care punem 1l jumătate de apă.
- După vreo 20 de minute punem cartofii tăiați cubulețe și cozile leurdei. Mai lăsăm 20 de minute- sau până se înmoaie cartofii.
- Adăugăm și leurda, mai lăsăm să fiarbă câteva minute și blenduim.
- Zeama de lămâie și piper proaspăt la final și GATA!
- Eu am mai pus și muguri de pin+ caju trași la tigaie! DELICIOS! Poftă bună, frumoșilor!.", a explicat Ramona Dumitrescu, pas cu pas, în descrierea filmulețului postat pe pagina sa de Instagram.