Supa crema de dovleac: o reteta exotica cu lapte de cocos! Uite ce usor se prepara!


Supa crema de dovleac: o reteta exotica cu lapte de cocos! Uite ce usor se prepara!

La cat de exotic suna aceasta supa crema de dovleac, ai fi tentata sa spui pas. Dar de ce sa judeci pana nu incerci?

 

La supa mai poti adauga si spanac. Desi ingredientul este optional, iar gustul sau nu impacteaza supa, iti recomand sa nu-l sari! Spanacul este o sursa buna de vitamina K si ajuta la fixarea calciului in oase. Manganul, cuprul, magneziul, zincul, fosforul, toate sunt prezente in spanac, sustin rezistenta oaselor si le protejeaza de amenintarea osteoporozei.
Ingredientele se fierb toate in acelasi timp, iar apoi supa se paseaza in blender.
In total, iti ia mai putin de o ora.
Ingrediente:
2 cepe rosii, tocate
2-3 catei de usturoi
3 cesti de lapte de cocos
1 ceasca de apa
1 ½ lingura de pasta de curry rosu
3 ½ linguri ghimbir proaspat, taiat
1 lingurita de sare
1 ½ kg de dovleac, taiat bucati
2 lingurite de coaja de lime
2
lingurite de suc de lime
2 linguri de agave
1-2 maini de spanac (optional)
Preparare:
Soteaza ceapa si usturoiul intr-o oala mare de supa, in jur de 5-6 minute, pana cand se inmoaie si devin aurii.
Adauga laptele de cocos, apa, pasta curry, ghimbirul, sarea, dovleacul, coaja si sucul de lime, agavele si spanacul (daca folosesti). Lasa ingredientele sa dea in fiert.
Continua sa le fierbi, pe foc mic, fara sa le acoperi, pana cand dovleacul devine moale – in jur de 10-15 minute. Stinge aragazul.
Rastoarna supa in blender si fa-o piure. Serveste-o calda!
Sursa: andreearaicu.ro

La supa mai poti adauga si spanac. Desi ingredientul este optional, iar gustul sau nu impacteaza supa, iti recomand sa nu-l sari! Spanacul este o sursa buna de vitamina K si ajuta la fixarea calciului in oase.

Manganul, cuprul, magneziul, zincul, fosforul, toate sunt prezente in spanac, sustin rezistenta oaselor si le protejeaza de amenintarea osteoporozei.

Ingredientele se fierb toate in acelasi timp, iar apoi supa se paseaza in blender. In total, iti ia mai putin de o ora.

Ingrediente:

2 cepe rosii, tocate
2-3 catei de usturoi
3 cesti de lapte de cocos
1 ceasca de apa
1 ½ lingura de pasta de curry rosu
3 ½ linguri ghimbir proaspat, taiat
1 lingurita de sare
1 ½ kg de dovleac, taiat bucati
2 lingurite de coaja
de lime
2 lingurite de suc de lime
2 linguri de agave
1-2 maini de spanac (optional)

Preparare:

Soteaza ceapa si usturoiul intr-o oala mare de supa, in jur de 5-6 minute, pana cand se inmoaie si devin aurii.

Adauga laptele de cocos, apa, pasta curry, ghimbirul, sarea, dovleacul, coaja si sucul de lime, agavele si spanacul (daca folosesti). Lasa ingredientele sa dea in fiert.

Continua sa le fierbi, pe foc mic, fara sa le acoperi, pana cand dovleacul devine moale – in jur de 10-15 minute. Stinge aragazul.

Rastoarna supa in blender si fa-o piure. Serveste-o calda!

Sursa: andreearaicu.ro

 


Abonează-te pe

Citește și:

Alex Bodi, declarații despre femeia perfectă! „Mă uit mereu după...” EXCLUSIV

Ți se rupe sufletul! O actriță româncă este grav bolnavă: ”Vreau să MOR!”

Raluca Dumitru, atac fără precedent la adresa Irishei. Faimoasa a dezvăluit ce tratamente își face pentru păr

Cum să-ți faci bucle lejere la tine acasă, dacă ai părul mediu

Bogdan Mocanu și fratele lui au avut aceeași iubită: "A fost o întâmplare". Ce spune artistul despre cearta cu Jador

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

DESCOPERă: Cu ce poți înlocui carnea

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri