Chef Alexandru Sautner a dezvăluit un secret pentru iubitorii de paste.
Alexandru Sautner, bucătarul iubit și îndrăgit din juriul show-ului culinar în care participă, reușește să ducă mai departe secretul din bucătărie prin preparatele sale. Aceleași trucuri sunt dezvăluite și pe rețelele de socializare, acolo unde se dedică în totalitate urmăritorilor și îi sprijină ca parcursul în bucătărie să fie unul cât mai plăcut, ușor, sănătos, echilibrat și fără să petreacă mult timp. Farfuriile spectaculoase pe care le vedem în mediul online la bucătar sunt gata în câteva minute, chiar dacă par scoase ca din restaurant.
Cum pregătește chef Alexandru Sautner spaghetti aglio olio e peperoncino?
Ingrediente:
- Spaghetti
- Ardei roșu
- Pătrunjel
- Ulei de măsline
- Parmezan
- Usturoi
De această dată, chef Alexandru Sautner a dezvăluit secretul spaghetelor aglio olio e peperoncino, cu usturoi, ardei roșu proaspăt, parmezan și ulei de măsline și începe prin a adăuga la călit cele două legume în ulei.
Pastele sunt fierte direct în tigaie, pentru a rămâne amidonul, iar la final, uleiul de măsline, usturoiul și ardeiul, toate călite, ajung peste paste. Nu lipsește de deasupra pătrunjelul și parmezanul, iar rețeta delicioasă este gata în câteva minute, perfectă pentru un prânz delicios sau cină. “Facem o rețetă simplă, dar extraordinar de gustoasă. Facem spaghetti aglio olio e peperoncino. Avem nevoie de spaghete, usturoi, în cazul de față ardei roșu proaspăt, la final adaugăm și puțin parmezan.@alexandrusautner Paste AOP: încă o rețetă foarte simplu de făcut și foarte gustoasă 💯! Atât de bune încât nu m-am putut abține să nu le mănânc pe toate 🤭 #pasteAOP #recipe #simplerecipe #italianfood #cooking #chefalex ♬ sunet original- Alexandru Sautner