Chef Alexandru Sautner dezvăluie secretul pentru maioneza tăiată. Soluția ușoară prin care o putem lega. “Avem un remediu. Perfectă!”

Chef Alexandru Sautner dezvăluie secretul pentru maioneza tăiată. Soluția ușoară prin care o putem lega. “Avem un remediu. Perfectă!”
Chef Alexandru Sautner dezvăluie secretul pentru maioneza tăiată. Soluția ușoară prin care o putem lega. “Avem un remediu. Perfectă!”

Chef Alexandru Sautner a dezvăluit soluția pentru a salva maioneza tăiată.

Chef Alexandru Sautner, cunoscutul bucătar, atât din show-rile culinare de la TV, cât și din rețetele pe care le împarte cu urmăritorii săi în mediul online, a venit și de această dată cu un truc care ar putea fi de mare ajutor pentru bucătărese. Acesta nu ezită de fiecare dată să împartă secrete din bucătărie și să le ușureze munca iubitorilor de gastronomie.

Motivul pentru care maioneza se poate tăia

Citește și: Chef Alexandru Sautner dezvăluie greșelile pe care oamenii le fac înainte să pregătească friptura de miel. „Carnea trebuie să fie marinată cu 12 ore înainte.”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Cum prepară chef Alexandru Sautner friptura de miel: „Eu nu am tăiat absolut deloc grăsimea de pe ea. Fără grăsime devine prea fadă și se usucă.”

De această dată, bucătarul a venit cu o soluție pentru maioneza tăiată și motivul pentru care aceasta se poate tăia ușor. Simplul fapt că schimbăm sensul direcției de amestec poate face ca aceasta să nu iasă cum ne dorim, iar zeama de lămâie nu reprezintă de fiecare dată o soluție pentru a repara ceea ce am stricat.  “Atunci când punem prea mult ulei, s-ar putea să se taie maioneza.

Și atunci mulți se întreabă ce facem când se taie maioneza. Unii vin să pună lămâie, poate să funcționeze, la mine nu prea funcționează cu lămâie. Ce se întâmplă? Când punem prea mult ulei sau maioneză, nu o batem în aceeași direcție, începem și ne schimbăm o dată stânga, o dată dreapta, maioneza noastră se poate tăia.”, a spus chef Alexandru Sautner.

Chef Alexandru Sautner dezvăluie soluția pentru a salva maioneza tăiată

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Există o altă metodă simplă prin care putem să salvăm amestecul și să nu o mai luăm de la capăt.

Astfel, bucătarul a pus un gălbenuș de ou într-un alt vas, peste care a adăugat foarte încet compoziția de maioneză tăiată. Oul poate salva totul. În timp ce adăugăm maioneză pe care vrem să o reparăm, amestecăm rapid, în aceeași direcție, toată compoziția cu gălbenușul adăugat. Peste câteva minute maioneza arată ca scoasă din borcan și este perfectă pentru gătit.  “Să știți că avem un remediu, putem să punem un gălbenuș de ou în alt vas, în alt castron, iar compoziția tăiată de aici să o punem încet, încet și o amestecăm foarte, foarte intens.
Începem să amestecăm. Începem mai departe să punem uleiul. Uitați. Perfectă!”,
a mai spus bucătarul.

 

@alexandrusautner 💪 Da, poți salva maioneza tăiată! Uite cum 🙌 #maioneza #maionezataiata #tips #tricks #chefsautner #chefalex ♬ sunet original- Alexandru SautnerCitește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Spaghete cu sos de roșii și chiftele. Pentru o cremozitate aparte, trebuie ținute puțin mai mult pe foc!

4 zodii care își îndeplinesc cele mai mari dorințe până la toamnă. Sunt protejate de o aură divină

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Cine este Kai Trump, nepoata lui Donald Trump care a dezvăluit o latură neașteptată a bunicului său: ”Este foarte grijuliu și iubitor”

Rebecca și Antoni, discuție în camera roșie, după dezvăluirile cu privire la Teodora. „Nu te-ai pus o clipă în locul meu.”

Julia, acuzații aprige la adresa lui Robi! „Mincinos! Poate însemna și ipocrit! Poate însemna mai multe!” Aflați cum va reacționa Robi și ce scandal de proporții se va isca în Casa iubirii, vineri, 19 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies