Şi-a sărutat copiii de noapte bună, apoi a căzut din picioare şi a murit. Cazul care a şocat o ţară întreagă


O mamă cu trei copii a leşinat şi a murit la scurt timp după ce a sărutat micuţii de noapte bună. Femeia a fost transportată de urgenţă la spital şi medicii s-au chinuit să îi salveze viaţa. A decedat însă o zi mai târziu, lăsând în urmă o familie îndurerată. O campanie de strângere de fonduri a fost demarată pentru înmormântare şi până acum s-a strâns deja jumătate din suma necesară.

Tragedia a avut loc în urmă cu câteva zile în Plymouth, în sud-vestul Marii Britanii. Nicola Smout era în convalescenţă după o operaţie, suferind de boala Chron. Într-una din zile a fost la un picnic cu soţul ei şi cei trei copii petrecând de minune, în familie.

Seara, şi-a sărutat copiii de noapte bună iar apoi a căzut pur şi simplu din picioare. A fost transportată de urgenţă la spital iar medicii au descoperit că avea un cheag de sânge la unul din plămâni. S-au luptat să îi salveze viaţa, dar femeia nu a mai trăit decât o zi, relatează mirror.co.uk.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Serialul “Medici: Conducatorii orasului Florenta”, o impresionanta fresca a Italiei secolului al XV-lea, in curand, la Kanal D

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri