"Am făcut-o acolo, pe birou". Se spune ca greşeala mărturisită e pe jumatate iertată! Sau nu

"Am făcut-o acolo, pe birou". Se spune ca greşeala mărturisită e pe jumatate iertată! Sau nu

S-a furat mireasa! Cred că toţi am auzit strigarea asta la o nuntă. De regulă e un obicei distractiv prin care mai spargi monotonia nunţii. În cazul nostru, furtul n-a fost la nuntă, ci după. Iar de beneficiat... n-a beneficiat nimeni.

Eu şi Cristi ne ştiam din studenţie. Plecaţi dintr-un oraş din Moldova, am făcut facultatea la Iaşi apoi am ajuns în Bucureşti să lucrăm amândoi la aceeaşi firmă. Am fost o vreme iubiţi, apoi am decis să ne căsătorim. În perioada "de probă", cum se spune la concubinajul dinaintea căsniciei, eu am avut o scurtă aventură cu patronul nostru.

Un tip de aceeaşi vârstă cu noi, căsătorit, cu doi copii, era veşnic în căutare de noutăţi printre angajate şi nu numai.

Cristi n-a ştiut niciodată că l-am înşelat atunci, dar aproape că nici eu nu consideram asta ca o trădare, ci mai degrabă ca o scăpare. Eram într-o zi în biroul patronului şi dintr-o discuţie în alta (eram destul de familiari unul cu celălalt), am ajuns să ne mângâiem şi să ne sărutăm.

Următorul lucru a fost că am făcut-o acolo, pe birou, aproape fără să ne dăm seama cum s-a întâmplat.

Nu era stilul meu, nu mai făcusem asta niciodată, dar în mod straniu nici nu consideram că e ceva catastrofal. S-a întâmplat, asta e, am mers mai departe.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Scrisoarea unui copil bolnav de cancer: „Sunt puţin speriat că voi pierde lupta...sper să nu"

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Suma uriaşa cu care a fost cumpărată scrisoarea despre DUMNEZEU scrisă de Albert Einstein. "Cuvântul Dumnezeu nu inseamnă nimic pentru mine"

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies