Scrisoarea unui copil bolnav de cancer: „Sunt puţin speriat că voi pierde lupta...sper să nu"


Părinţii lui Finlay Church, un băieţel de 11 ani care a murit în anul 2016 de cancer la creier, au făcut publică scrisoarea acestuia pe care a dictat-o înainte de moarte.

Băieţelul care nu mai putea scrie a vrut să le lase tuturor un mesaj emoţionant. Cu puţin timp înainte să moară, băiatul a rugat-o pe mătuşa sa să îi transcrie cuvintele într-o scrisoare adresată celor care i-au dat viaţă:

„Numele meu este Finlay Church. Îmi place numele meu. Îmi plac ciocolata şi mâncarea. Întotdeauna mi-a plăcut mâncarea. Durerea se simte ca durere şi nu pot explica altfel şi m-am săturat. Pentru că este plictisitor şi m-am săturat de senzaţia asta în fiecare zi. Mă simt obosit şi am dureri în muşchi şi m-am săturat să fiu gras.

Pentru mama mea – nu ştiu ce să-i zic. Doar că m-am săturat să trec prin asta. Îmi iubesc mama, este nebună, minunată, incredibilă. M-ai ajutat să trec prin asta, m-ai spălat, m-ai hrănit şi mă iubeşti. Nu pot să-ţi zic cât de mult te iubesc şi apreciez ajutorul tău. Este cea mai bună mamă din lume. Sunt doar puţin speriat, de cancer.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Citește și:

Bei apă dimineaţă? Este uimitor cât de mult bine îţi poate face acest obicei de la japonezi

Ritmul funcţiilor organelor interne. Cum ar trebui să arate o zi ideală din viaţă noastră

Acestea sunt cuplurile PERFECTE ale zodiacului. Toată lumea le invidiază relaţia

Îmbrăţişarea! Gestul simplu care face minuni în corpul tău

Horoscop astăzi, sâmbătă 19 septembrie 2020. Săgetătorii au de rezolvat un conflict!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Berna și Philip, întâlnire neașteptată în toiul nopții! Cei doi foști concurenți de la „Puterea Dragostei” s-au împăcat?!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri