Scrisoarea unui copil bolnav de cancer: „Sunt puţin speriat că voi pierde lupta...sper să nu"


Părinţii lui Finlay Church, un băieţel de 11 ani care a murit în anul 2016 de cancer la creier, au făcut publică scrisoarea acestuia pe care a dictat-o înainte de moarte.

Băieţelul care nu mai putea scrie a vrut să le lase tuturor un mesaj emoţionant. Cu puţin timp înainte să moară, băiatul a rugat-o pe mătuşa sa să îi transcrie cuvintele într-o scrisoare adresată celor care i-au dat viaţă:

„Numele meu este Finlay Church. Îmi place numele meu. Îmi plac ciocolata şi mâncarea. Întotdeauna mi-a plăcut mâncarea. Durerea se simte ca durere şi nu pot explica altfel şi m-am săturat. Pentru că este plictisitor şi m-am săturat de senzaţia asta în fiecare zi. Mă simt obosit şi am dureri în muşchi şi m-am săturat să fiu gras.

Pentru mama mea – nu ştiu ce să-i zic. Doar că m-am săturat să trec prin asta. Îmi iubesc mama, este nebună, minunată, incredibilă. M-ai ajutat să trec prin asta, m-ai spălat, m-ai hrănit şi mă iubeşti. Nu pot să-ţi zic cât de mult te iubesc şi apreciez ajutorul tău. Este cea mai bună mamă din lume. Sunt doar puţin speriat, de cancer.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Poluare excesivă în București. Ard bazinele de acumulare din fosta fermă de porci

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri