HOROSCOP URANIA în săptămâna 20-26 octombrie. Gemenii suferă o operaţie, Berbecii au surprize neplăcute cu banii


HOROSCOP URANIA în săptămâna 20-26 octombrie. Gemenii suferă o operaţie, Berbecii au surprize neplăcute cu banii

HOROSCOP. Previziuni Urania pentru perioada 20- 26 octombrie. Soarele va intra în zodia Scorpionului. Luna Plină în Taur.

 

HOROSCOP Berbec

 

HOROSCOP Între 20 şi 22 octombrie dimineaţa, nativii se pot lăsa în voia gândurilor, a viselor sau a visurilor, a proiecţiilor în timp, în trecut (amintiri) sau în viitor (reverii, planuri, dorinţe). Între 22 octombrie, după ora 9.00, şi după-amiaza zilei de 24 octombrie, stare fizică şi psihică destul de bună, Berbecii fiind în stare să facă eforturi fizice; ei vor fi determinaţi, ambiţioşi, curajoşi, veseli şi dispuşi să se ia la trântă' cu piedicile care apar în modul de viaţă curent.

 

HOROSCOP Efortul de a se stabiliza din punct de vedere material va fi mai acut resimţit decât în alte dăţi, pentru că, între 23 şi 24 octombrie, Soarele, deja intrat în zodia Scorpionului, va face opoziţie cu Uranus, ceea ce va afecta toate tipurile de relaţii cu banii personali,

cu cei cuveniţi de la persoane sau instituţii pentru munca prestată, punând orice demers de-al lor sub semnul incapacităţii de a face faţă răsturnărilor de situaţie care vizează banii şi bunurile cuvenite în condiţiile unui gest filantropic, ale unei moşteniri sau ale unei despărţiri (partaj), ale ieşirii din indiviziune sau dintr-o asociere.

 

HOROSCOP Între 24 octombrie, după ora 16:34, şi seara zilei de 26 octombrie, Berbecii se pot confrunta cu ipostaze mai puţin obişnuite sau greu de înţeles şi de explicat pe fondul fazei de Lună Plină în Taur, care va implica, într-un Pătrat Mistic, la grad perfect, şi

Nodurile lunare (NN – Sensul vieţii şi NS – Pedeapsa în viaţă). Din 26 octombrie, după ora 21:41, Luna va traversa sectorul comunicării, dându-le o bună capacitate de a vorbi, de a se exprima liber, în public sau în dialogurile obişnuite, de a face scurte deplasări. Un accent major, plin de riscuri, îl va reprezenta, întreaga săptămână, sectorul casei a VIII-a: de aici pot porni, în cazul unora, demascări, dezvăluiri sau descoperirea unor fapte şi planuri al căror substrat îl va reprezenta un interes material sau bănesc.

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare. 


Abonează-te pe

Citește și:

PROGNOZA METEO: Vremea se schimbă radical, lapoviţă şi ninsori săptămâna viitoare! Iarnă îşi intră mai devreme în drepturi

Monica Tatoiu, anunț tulburător despre moarte! Care este ultima ei dorință 😔

Două zodii renasc din propria cenuşă anul viitor. Dacă anul acesta a fost greu, 2019 va fi anul fericirii lor

Te îmbogăţeşti până la sfârşitul anului! Mercur a intrat în Scorpion şi cateva zodii vor da lovitura

Un celebru cântăreţ de muzică populară a murit la doar 40 de ani! Avea un băieţel de clasa a treia! "I s-a făcut rău la o nuntă"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„Știm amândouă că nu va fi simplu”. Ce note a obținut Eliza Iliescu la Bacalaureat 2022
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri