Poţi seduce bărbatul care are soţie. Poţi seduce bărbatul care are amantă. Dar nu poţi seduce bărbatul care are alături o femeie iubită


Poţi seduce bărbatul care are soţie. Poţi seduce bărbatul care are amantă. Dar nu poţi seduce bărbatul care are alături o femeie iubită

Bărbaţii pot înşela. Înşeală când nu se simt bine alături de o femeie, fie ea soţie, amantă sau prietenă. Înşeală când nu primesc ceea ce oferă. Înşeală de plictiseală sau din dorinţa de a gusta ceva nou. Înşeală ca să vadă cum e asta. Dar cel mai mult înşeală când nu iubesc.

Atunci nu vor conta anii sau ce au construit până la acel moment. Bărbaţii se vor lăsa iubiţi de alta pentru că nu vor crede în ceea ce au alături. Se vor lăsa seduşi de o femeie care va şti să ajungă până la cele mai ascunse dorinţe sau pur şi simplu care va oferi linişte.

Ea va seduce cu două priviri şi tot atâtea motive de fericire. Ea va seduce cu uşurinţa unei femei ajunse la inima lor şi care va găsi toate uşile deschise.

Ea va reuşi să cucerească şi un soţ şi un amant şi un bărbat implicat într-o relaţie. Însă nu va putea în nici un fel cuceri pe bărbatul care îşi iubeşte femeia.

Pentru că acel bărbat va fi alături de femeia lui şi nicidecum lângă alta.

El nu va căuta aventură sau plăceri mărunte pentru că e un om împlinit şi fericit. El nu va dori să mintă sau să înşele pentru că s-ar minţi pe el.

El nu va trăda nişte visuri împărţite la doi şi nici un trecut trăit în doi. Pentru că şi visurile şi trecutul se vor traduce în fericire iar fericirea o va citi pe ochii ei.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Abonează-te pe

Citește și:

"Am făcut-o acolo, pe birou". Se spune ca greşeala mărturisită e pe jumatate iertată! Sau nu

ȘOC! Ce perversiuni ar fi făcut Bianca Drăgușanu cu Bădălu în fața copiilor!

Două zodii renasc din propria cenuşă anul viitor. Dacă anul acesta a fost greu, 2019 va fi anul fericirii lor

Te îmbogăţeşti până la sfârşitul anului! Mercur a intrat în Scorpion şi cateva zodii vor da lovitura

"Am căzut în capcana unei colege de serviciu" Coşmarul trăit de o tânară care a decis să pună totul într-o scrisoare

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine este Marius Crăciun, noul concurent de la Survivor România? Detalii picante din viața Războinicului!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri