Semne care indica faptul ca ai un organism acid


Cancerul apare mai ales la persoanele care au un organism acid. Cand nivelurile pH-ului unei persoane sunt dezechilibrate, pot aparea multe probleme de sanatate, inclusiv la nivelul tractului digestiv, oboseala, epuizare şi multe altele.

Nivelurile pH-ului controleaza de fapt cea mai mare parte a functionarii organismului, cum ar fi tensiunea arteriala, nivelul insulinei şi colesterolului. in plus, echilibrul ideal al pH-ului duce şi la o greutate corporala optima, un sistem imunitar puternic şi o bunastare generala.

Pentru a recunoaşte daca ai un organism acid, asigura-te ca acorzi atentie urmatoarelor simptome:

    confuzie
    disfunctia creierului, care poate duce la coma daca este lasata netratata
    epuizare şi oboseala
    tremur
    dureri de cap
    somnolenta

Cu toate acestea, avand in vedere progresul medical din zilele noastre, verificarea nivelurilor de pH este mult mai uşoara. Pentru a face acest lucru, vei avea nevoie de nişte benzi speciale, care se gasesc la farmacie. Va trebui sa iti analizezi saliva şi urina in fiecare zi şi sa compari rezultatele finale dupa aceea. in cazul salivei, rezultatele ar trebui sa varieze intre 7 şi 7,4 pe parcursul zilei. Pe de alta parte, urina de dimineata ar trebui sa aiba niveluri cuprinse intre 6 şi 6,5.

Sursa


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Cine este Roxen, tânăra de 20 de ani care va reprezenta România la Eurovision?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri