Secretul pentru o pâine de casă, extrem de pufoasă! Majda te ghidează pas cu pas: "Fără frământare complicată, doar amestec cu lingura!"

Secretul pentru o pâine de casă, extrem de pufoasă! Majda te ghidează pas cu pas:
Secretul pentru o pâine de casă, extrem de pufoasă! Majda te ghidează pas cu pas: "Fără frământare complicată, doar amestec cu lingura!"

Majda își încântă urmăritorii din mediul online cu diverse rețete pregătite chiar de ea, iar recent a făcut și o pâine ca la mama acasă.

Majda este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune, de la noi din țară. Deseori, obișnuiește să își țină la curent urmăritorii din mediul online, atât cu activitatea sa profesională, dar și personală. In cursul zilei de ieri, vedeta TV a postat pe pagina sa de Instagram, un filmuleț în care a pregătit o pâine de casă, foarte pufoasă, pe care a ales să nu o frământe îndelung, așa cum este procesul în cazul multor rețete de pâine, ci a ales o modalitate mai ușoară, folosind doar lingura.

Astfel, cu doar câteva ingrediente necesare pe care cu siguranță le aveți deja în casă și cu întregul proces respectat îndeaproape, cu siguranță la final, veți obține pâinea dorită, mai ceva ca la mama acasă, pâine pe care nu aveți cum să nu o savurați caldă, alături de cei dragi, cu diferite preparate lângă, în funcție de propriile preferințe.

Pâine de casă, pregătită   de Majda

Citește și: Secretul pentru un chec cu kiwi extraordinar de gustos! Majda te ghidează pas cu pas: "Toată bucătăria miroase a vacanță!"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Secretul pentru chiflele pufoase de casă! Majda te ghidează pas cu pas: "Atenție! Nu toate tipurile de făină absorb la fel lichidele!"

" Fără frământare complicată, doar amestec cu lingura.", a fost descrierea Majdei, la rețeta postată pe contul său de Instagram.

Ingrediente

  • 1 kg făină
  • 14 g drojdie uscată
  • 800 ml apă călduță
  • 15–20 g sare, după gust

Mod de preparare

  1. "Într-un bol mare, pune făina și sarea. Adaugă drojdia uscată direct peste ele.
  2. Toarnă aproximativ 100 de mililitri de apă călduță și amestecă cu o lingură până se formează un aluat grosier.
  3. Toarnă restul de apă și, dacă vrei, 30 de mililitri de ulei. Amestecă cu lingura 2–3 minute, până se încorporează totul. Aluatul va fi ușor lipicios și asta e OK!
  4. Acoperă bolul cu un prosop sau folie și lasă-l la loc călduț 1 oră, până își dublează volumul.
  5. După prima dospire, ia lingura și amestecă suprafața aluatului de 2–3 ori, ca să elimini aerul.
  6. Lasă-l din nou, acoperit, 30 minute. În acest timp poți pregăti tava.
  7. Încinge cuptorul la 180 °C, sus-jos.
  8. Toarnă aluatul direct în tava tapetată cu hârtie de copt sau unsă cu puțin ulei.
  9. Coace timp de 45 de minute, până pâinea capătă o crustă aurie. 
    Poftă bună!", a explicat Majda, în descrierea filmulețului postat pe contul său de Instagram.



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Secretul pentru chiflele pufoase de casă! Majda te ghidează pas cu pas: "Atenție! Nu toate tipurile de făină absorb la fel lichidele!"

Oana Roman, momente dramatice, EXCLUSIV: ”O relație abuzivă și toxică...”

"M-a sunat și..." ULTIMA DISCUȚIE dintre Eugen Cristea și Cristina Deleanu, înainte să moară. Ce i-a transmis femeia cu care era de 40 de ani, la telefon

Dan Bordeianu, în TOPUL celor mai buni actori din România. Motivul pentru care nu se simțea bine în această postură: "Eram pe locul 8 și erau monștrii sacri în fața mea, adică Florin Piersic și ceilalți. Și eu ce caut? Eram singurul de vârsta mea"

Luna iunie aduce surprize bănești pentru pensionarii care au un venit mic! Află cum se poate folosi suma de 125 de lei

„Avalanșă de euro” la botezul fiicei lui Culiță Sterp. Câți bani au luat Nicolae Guță, Leo de la Roșiori sau Florin Cercel pentru petrecerea anului

Tânăra de 18 ani care a dispărut în Thailanda, apariție șocantă în celălalt capăt al planetei. Spune că este însărcinată


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies