Iată cum puteți prepara trei tipuri de salate care vă vor ajuta să scăpați de kilogramele nedorite!
Pentru a prepara această rețetă, veți avea nevoie de următoarele ingrediente:
-o varză crudă pe care o veți da pe răzătoare(albă sau roșie)
-2-3 bucăți de țelină dată pe răzătoare
-2-3 morcovi
-zeamă de lămâie
-o conservă de porumb fiert
-2-3 legături de pătrunjel (sau mărar)
Cea mai simplă rețetă: salată de slăbit cu varză
Ingredientele trebuie amestecate într-un bol. Dacă alegeți o dietă drastică, veți consuma doar acest tip de salată aproximativ 5 zile sau o puteți adăuga în locul cartofilor prăjiți sau al orezului alături de pui la grătar sau la cuptor.
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Citeste si: Care sunt diferențele între risotto și orezul obișnuit?
Salată de slăbit simplă cu roșii și castraveți
- 5 – 6 castraveți sau 1 castravete lung
- 4 roșii mari sau 8 -10 roșii cherry
- 1 ceapă verde
- ulei
- zeamă de lămâie
- sare
- piper
Mod de preparare
- Spălați legumele în apă rece.
- Curățați coaja castraveților și tăiați-i felii.
- Puneți castraveții într-un bol suficient de încăpător și sărați după gust.
- Curățați și feliați ceapa.
- Adăugați ceapa peste castraveți și amestecați.
- Spălați și feliați roșiile.
- Într-un borcănel, puneți aproximativ două linguri de ulei.
- Adăugați o lingură de zeamă de lămâie sau de oțet.
- Închideți recipientul și scuturați-l bine până când lichidele se vor omogeniza.
- Turnați amestecul din borcănel peste legumele din bol.
Citeste si: Rețetă Hummus Libanez. Un preparat exotic și delicios
Salată de slăbit sățioasă cu ton și avocado
Ingrediente
- 2 borcane ton file Lotka in suc propriu (200 g/1 borcan)
- 1 ceapa alba mica
- ½ mar verde mare
- 1 avocado
- 3-4 linguri maioneza
- 1 lingura zeama de lamaie
- 50 g migdale decojite
- sare si piper dupa gust
- maioneza+ avocado cubulete+ fulgi de migdale
Puneți tonul file într-o sită și lăsați-l să se scurgă timp de 10 minute.
Citește și: Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news- stirilekanald.ro
Puneți o tigaie la foc mediu si adăugați migdale. NU folosiți ulei în tigaie!
Prăjiți migdalele aproximativ 2-3 minute, dar aveți grijă să nu se lipească.
Scoateți migdalele pe o farfurie și tocați-le mărunt.
Tocați ceapa mărunt, apoi decojiți un avocado. Mărunțiți un măr verde, fără să îndepărtați coaja.
Puneți într-un vas ingredientele și amestecați.
Condimentați salata cu sare si piper, în funcție de gust.