Rulada lui Mos Craciun este un desert delicios, ideal pentru masa de sarbatori. Gustul te cucereste din prima.
Ingrediente:
Pentru montat:
3 foi gelatina
300 ml frisca lichida
6 oua
100 gr ciocolata alba
90 gr unt
100 gr ciocolata neagra
100 gr ciocolata cu lapte
Pentru cremele de baza:
70 gr zahar cristale
4 oua
250 ml frisca lichida
65 gr unt
12 gr cacao
100 gr ciocolata neagra
Pentru spuma de ciocolata:
50 gr unt
2 linguri cacao
1/2 plic praf de copt
120 gr faina
150 gr zahar pudra
4 oua
Toba la sticla- reteta pentru Craciun si Revelion
Pentru
50 ml zeama de compot:
Pentru decor:
nuca de cocos
fructe
ciocolata
Prajitura cu struguri- desert rapid si ieftin de sezon
Mod de preparare:
1. Pentru aluat, se freaca galbenusurile cu zaharul pana ce amestecul se albeste. Se topesc 30 g unt. Se amesteca faina, praful de copt, sarea, cacaua si apoi se adauga crema de galbenusuri. Se amesteca de jos in sus si, continuand amestecarea, se pune untul topit.
Citeste continuarea aici.