Retetele secrete de carnati din Romania - Cum se fac in fiecare regiune a tarii. Descopera condimentele secrete


Cârnaţii de casă sunt nelipsiţi de pe masa de Crăciun. Fiecare regiune a ţării are specificul ei în ceea ce priveşte prepararea cârnaţilor de porc în casă.

În unele zone carnea de porc se amestecă cu carne de oaie sau vită, în altele se toacă cu cuţitul, nu la maşina de tocat.

Cârnaţi moldoveneşti

În Moldova, pentru cei mai reuşiţi cârnaţi se amestecă carne de porc cu carne de mânzat. La 500 de grame de carne de porc se adaugă 500 grame carne de minzat, condimente, 250 g slanina, sare, piper, usturoi după gust. Se trece carnea prin masina de tocat, se adaugă sare , piper, usturoi, după gust, coriandru şi nucşoară. Cârnaţii se umplu cu ajutorul unei pâlnii ataşate la capatul maşinii de tocat. Se pune carnea tocat din nou in masina si se invirteste pirgia masinii usor ca sa nu se rupa intestinele. În carne se pune apă rece, pentru ca umplutura să alunece usor. C Cârnaţii astfel preparaţi  se păstrează timp de două zile la rece în curenţi de aer. 

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Misty, Ana Pîrvulescu și Ioana Ginghină s-au răsfățat la o clinică de înfrumusețare! Ce proceduri și-au făcut vedetele – Foto!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri