Retetele secrete de carnati din Romania - Cum se fac in fiecare regiune a tarii. Descopera condimentele secrete


Retetele secrete de carnati din Romania - Cum se fac in fiecare regiune a tarii. Descopera condimentele secrete

Cârnaţii de casă sunt nelipsiţi de pe masa de Crăciun. Fiecare regiune a ţării are specificul ei în ceea ce priveşte prepararea cârnaţilor de porc în casă.

În unele zone carnea de porc se amestecă cu carne de oaie sau vită, în altele se toacă cu cuţitul, nu la maşina de tocat.

Cârnaţi moldoveneşti

În Moldova, pentru cei mai reuşiţi cârnaţi se amestecă carne de porc cu carne de mânzat. La 500 de grame de carne de porc se adaugă 500 grame carne de minzat, condimente, 250 g slanina, sare, piper, usturoi după gust.

Se trece carnea prin masina de tocat, se adaugă sare, piper, usturoi, după gust, coriandru şi nucşoară. Cârnaţii se umplu cu ajutorul unei pâlnii ataşate la capatul maşinii de tocat. Se pune carnea tocat din nou in masina si se invirteste pirgia masinii usor ca sa nu se rupa intestinele. În carne se pune apă rece, pentru ca umplutura să alunece usor. C Cârnaţii astfel preparaţi  se păstrează timp de două zile la rece în curenţi de aer. 

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Briose cu mere si morcovi - reteta perfecta pentru micul dejun

Imagini-bombă! Cu cine a fost PRINSĂ Alina Sorescu, după ce s-a zvonit că DIVORȚEAZĂ

Reteta de cozonaci a lui Chef Scarlatescu - Te lingi pe degete

Cum sa tratezi diabetul cu praz. Reteta care scade nivelul de zahar din sange

Aşa prepari cei mai buni cârnaţi pentru Crăciun. Reţeta pe care o făceau bunicii noştri

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty

ÎNCEARCĂ: Forma de migdală pentru unghii. Cum se obține, cum se întreține și ce modele de manichiură ți se potrivesc

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri