Aşa prepari cei mai buni cârnaţi pentru Crăciun. Reţeta pe care o făceau bunicii noştri


Aşa prepari cei mai buni cârnaţi pentru Crăciun. Reţeta pe care o făceau bunicii noştri

Cârnaţii sunt un preparat specific sezonului de iarnă. În general, cârnaţii de casă se pregătesc după tăierea porcului.

Ingrediente

3 kg carne tocată de porc (s-a tocat pulpă şi fleică)
100 gr usturoi
1 mână sare mare
20 gr boia
15-20 gr piper
sare grunjoasă, bicarbonat şi puţin oţet pentru curăţat intestineSecretul cârnaţilor de porc constă în ingredientele de calitate, proporţiile corecte, maţele potrivite şi uscarea/afumarea lor corespunzătoare.

Citeste modul de preparare pe pagina urmatoare >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Drob de porc - Reteta pentru Craciun

Banii le aduc fericirea! Ce a primit Andra de la Măruță, unele femei doar visează!

Cornuri de post cu gem si nuca, fragede si pufoase - reteta super simpla

Reteta originala de toba de acasa. Are gustul autentic romanesc

Negresa de post cu visine - cea mai gustoasa reteta pe care o vei incerca iarna asta

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

„Nunta nu trebuia să aibă loc”. Ce decizie a luat Ana Baniciu, după ce mama ei a murit

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri