Reteta zilei de miercuri. Ciorba macelareasca, pentru masa de Craciun (retete romanesti pe gustul tau)


Reteta zilei de miercuri. Ciorba macelareasca, pentru masa de Craciun (retete romanesti pe gustul tau)

Pentru aceeia dintre dumneavoastra care nu tin postul, ori pentru cei care, din varii pricini, au dezlegare sa manance si de dulce, dar mai ales pentru aceia care vor o schimbare la masa de Craciun (si-un fel de mancare gustos si usor de preparat), astazi vom cauta retete romanesti in cuhniile macelarilor aradeni. Pentru a afla cum se prepara o ciorba macelareasca.

 

Ai trebuinta de (pentru 10 portii, ca doar ai musafiri la masa): 500 g ceapa, 1 kg carne de porc proaspata (ceafa), 500 g ficat de porc, 2 l apa, zeama de castraveti in saramura, smantana, boia.
Ceapa tocata se caleste in putin ulei pana incepe sa se coloreze, cand se adauga niste boia de ardei buna, pentru culoare si gust.
Afla pe ANTENA SATELOR detaliile acestei delicioase retete romanesti.

Ai trebuinta de (pentru 10 portii, ca doar ai musafiri la masa): 500 g ceapa, 1 kg carne de porc proaspata (ceafa), 500 g ficat de porc, 2 l apa, zeama de castraveti in saramura, smantana, boia.

Ceapa tocata se caleste in putin ulei pana incepe sa se coloreze, cand se adauga niste boia de ardei buna, pentru culoare si gust.



Afla pe ANTENA SATELOR detaliile acestei delicioase retete romanesti.

 


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: De ce se tem pisicile de CASTRAVEȚI

O veste tristă despre Celine Dion! La doar 40 de kilograme, organismul ei aproape că a cedat

CITEȘTE: De ce mănâncă pisicile iarbă

CITEȘTE: De ce frământă pisicile locul cu lăbuțele

CITEȘTE: De ce pisicile simt că mor și vor să se ascundă

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Vremea de marti, 178ianuarie 2022, anuntul ANM: vreme deosebit de rece!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri