Reteta traditionala de Craciun! Haioase din aluat cu osanza


Haioase din aluat cu osanza fac parte din retetele traditionale de Craciun si se servesc cu drag de cei dragi. Osanza, obtinuta de la porcul sacrificat de Craciun, este un ingredient ideal pentru aceasta prajitura.

Pregatire aluat cu osanza pentru haiose

Prima data ne ocupam de osanza. Si ne ocupam, nu gluma, pentru ca trebuie curatata. Osanza trebuie sa fie rece bine, altfel se prelucreaza mai greu. Osanza este grasimea dintre intestinele porcului si are diverse pielite (ca un pergament) si fire si firisoare de cate trebuie curatata. Se pune pe o scandura si se rade cu cutitul. Asa se face cu toata cantitatea. Pielitele se arunca. Bucata mea nu a fost prea curata asa ca din 750 g mi-a ramas doar 550. Dupa curatare se da prin tocatorul de carne pe discul cu gaurelele  cele mai mici. Se macina extrem de usor.

Citeste reteta completa pe wowbiz.ro


Abonează-te pe

Citește și:

Fursecuri cu nucă. Se fac foarte ușor și nu sunt foarte dulci

Imagini interzise minorilor! Vedetă din România, filmată în timp ce făcea amor

Majda Aboulumosha de la Survivor România a ajuns de urgență la spital cu convulsii! “Nu mai văd!”

Alexandru Zănoagă de la Puterea dragostei vrea la Survivor România

Petre Roman, următorul invitat, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, marți, 26 ianuarie, de la ora 22:30, la Kanal D!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic luni, 25 ianuarie 2021! O zodie are are mari probleme în cuplu!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri