Reteta sanatoasa de negresa cu nuca, fara faina! Este excelenta la dieta!

Reteta sanatoasa de negresa cu nuca, fara faina! Este excelenta la dieta!
Reteta sanatoasa de negresa cu nuca, fara faina! Este excelenta la dieta!

Aceasta reteta se face cu ciocolata amaruie, miere si faina de cocos. Este foarte sanatoasa.

 

Ingrediente:
110 g unt nesarat
85 g ciocolata amaruie, taiata bucati mari
125 ml miere
o lingurita vanilie
un sfert de lingurita sare
2 oua
4 linguri faina de cocos
un sfert de lingurita bicarbonat
3 linguri cacao
3 linguri nuci macinate
Mod de preparare:
Cuptorul
se preincalzeste la 180 de grade Celsius. Se ia o tava adanca si se unge cu unt, apoi se tapeteaza cu hartie de copt.
Untul se topeste la foc molcom. Treptat, flacara se mareste. Cand untul incepe sa fiarba, se ia de pe foc. Se adauga ciocolata si se amesteca pana se topeste si se incorporeaza complet in grasime. Se adauga restul ingredientelor, fara nuci, si se omogenizeaza.
Compozitia se toarna in tava. Deasupra se presara nucile si se da la cuptor 15-20 de minute.
Cand incepe sa prinda o crusta usoara, se scoate. Miezul trebuie sa ramana moale, lipicios.
Negresa se lasa sa se raceasca, apoi se portioneaza si se serveste.
Sursa

Ingrediente:

110 g unt nesarat
85 g ciocolata amaruie, taiata bucati mari
125 ml miere
o lingurita vanilie
un sfert de lingurita

sare
2 oua
4 linguri faina de cocos
un sfert de lingurita bicarbonat
3 linguri cacao
3 linguri nuci macinate

Mod de preparare:

Cuptorul se preincalzeste la 180 de grade Celsius. Se ia o tava adanca si se unge cu unt, apoi se tapeteaza cu hartie de copt.

Untul se topeste la foc molcom. Treptat, flacara se mareste.
Cand untul incepe sa fiarba, se ia de pe foc. Se adauga ciocolata si se amesteca pana se topeste si se incorporeaza complet in grasime. Se adauga restul ingredientelor, fara nuci, si se omogenizeaza.

Compozitia se toarna in tava. Deasupra se presara nucile si se da la cuptor 15-20 de minute.

Cand incepe sa prinda o crusta usoara, se scoate. Miezul trebuie sa ramana moale, lipicios.


Negresa se lasa sa se raceasca, apoi se portioneaza si se serveste.

Sursa

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

VIDEO Patricia își schimbă stările după cum bate vântul? Ce nedumeriri are Moldo cu privire la acest aspect: "Știu că tu gândești ce gândesc și eu, dar vreau să văd dacă gândești... de fapt!"

Donald Trump, înșelat de a doua soție chiar cu garda lui de corp! Detalii halucinante

Ioana Tufaru, ceartă cu soțul: "Mi-am făcut bagajele și am plecat. Nu mai suportam..." | Declarații exclusive

Ce nu a vrut Vaticanul să știe despre Papa Francisc? Ce s-a întâmplat cu adevărat în ultimele sale zile

Singurele 2 ZILE în care ai voie să speli în Săptămâna Mare!

Sicriul Papei Francisc a fost mutat în Bazilica Sfântul Petru. Creștinii îi pot aduce un ultim omagiu

Comoara romană ascunsă, găsită înainte de Paște în Giurgiu! Este una dintre cele mai mari descoperiri din istoria recentă


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies