Rețetă delicioasă cu humus și sfeclă roșie


Humusul a început să fie din ce în ce mai consumat de nenumărate persoane. Însă v-ați gândit să căutați rețeta simplă de humus și sfeclă roșie, preparată chiar de Ana Urucu?


In articol:

Aflați din rândurile următoare o rețetă numai bună de  humus și sfeclă roșie, realizată de  Ana Urucu,  prezentatoarea emisiunii Well Done a canalului theExclusive, de la Kanal D. În plus, descoperiți și care este secretul pentru un humus cu sfeclă roșie, preparat ca la carte.

 

Humusul și sfecla roșie este un preparat foarte ușor de realizat, dacă veți avea la dispoziție, ingredientele necesare. Este un preparat consumat de nenumărate persoane, fiind la îndemâna oricui să îl prepare, nefiind nevoie de prea multe etape de parcurs, pentru a avea un rezultat de-a dreptul delicios. În plus, are și un gust deosebit.

Majoritatea ingredientelor de care veți avea nevoie le aveți cu siguranță în casele voastre, ceea ce înseamnă că nu este nici o rețetă costisitoare.

Se poate prepara chiar la voi acasă, iar cu siguranță va fi pe placul tuturor. Prin urmare, haideți să trecem la treabă și să pregătim împreună cea mai gustoasă rețetă de  humus și sfeclă roșie!

cea mai buna reteta de humus si sfecla rosie

Citeste si: Cine este Cătălin Scărlătescu. „Am plecat în 1990 în Italia. M-am angajat la Bologna, într-un restaurant, nu ştiam limba, mă trimitea patronul în beci după cartofi, iar eu îi aduceam ceapă."

 

Rețetă de Humus și sfeclă roșie  

Ana Urucu, prezentatoarea emisiunii Well Done a canalului theExclusive (Kanal D),  a realizat cea mai simplă rețetă de  humus și sfeclă roșie , absolut delicioasă.

Ingrediente – humus și sfeclă roșie  

Veți avea nevoie de următoarele  ingrediente: o sfeclă coaptă (de mărime medie), năut în conservă (400 g), o rodie (pentru decor), ulei de măsline (2 linguri), pastă de susan (2 linguri) sau tahini, o căpățână de usturoi, busuioc (pentru decor), susan negru

și alb (pentru decor), semințe de chimion, zeama de la o lămâie, sare, piper și coriandru (boabe).

Mod de preparare – humus și sfeclă roșie  

reteta de humus si sfecla rosie

Citeste si: Cine este Cătălin Scărlătescu. „Am plecat în 1990 în Italia. M-am angajat la Bologna, într-un restaurant, nu ştiam limba, mă trimitea patronul în beci după cartofi, iar eu îi aduceam ceapă."

„Vom începe prepararea humusului cu sfecla roșie. Avem sfecla coaptă pe care o vom ad ă uga în blender. Peste sfeclă, adăugăm năut. Peste năut și sfeclă, adăugăm puțină zeamă de lămâie, două linguri de pastă de susan, un cățel de usturoi, piper, sare, coriandru boabe și semințe de chimion, trase puțin în tigaie.”

Până în acest moment rețeta de  humus și sfeclă roșie pare să fie mai mult decât ușoară de realizat, ținând cont că avem nevoie de foarte puține ingrediente, iar modul de preparare nu necesită prea multe etape. Dar haideți să vedem în ce constă și următorul pas.

„Vom continua prin a mixa. În cazul în care consistența este prea groasă, mai putem adăuga puțină zeamă de lămâie, ulei de măsline sau chiar și puțină apă”

reteta de humus si sfecla rosie rapida

Citeste si: Ai invitați la masă? 3 idei speciale de meniuri

Ținând cont de faptului că, așa cum a menționat și prezentatoarea emisiunii, Ana Urucu, am apelat la prepararea acestei rețete delicioase de humus și sfeclă roșie, prin intermediul blenduirii, durata preparării acestei rețete este una foarte scurtă. În doar câteva minute, având la dispoziție toate ingredientele necesare, veți putea realiza o rețetă numai bună de humus și sfeclă roșie. Iar în funcție de cum vă doriți să aibă consistența, fie mai groasă, fie mai subțire, puteți adăuga treptat, în timp ce blenduiți: apă, ulei de măsline sau încă puțină zeamă de lămâie.

Humusul nostru este gata și o să-l montăm pe farfurie. O să adăugăm câteva bobițe de rodie, câteva semințe de susan negru și alb și ulei de măsline, iar rețeta este gata.”

Chiar și atunci când vine vorba despre montarea și decorarea unui preparat, contează foarte mult ce ingrediente adăugăm, pentru a ne bucura de un gust cu adevărat bun. În cazul rețetei preparate de către Ana Urucu, prezentatoarea emisiunii Well Done a canalului theExclusive (Kanal D), a fost nevoie ca humusul de sfeclă roșie să fie decorat cu doar câteva boabe de rodie, pentru a-i oferi un gust mai acrișor, câteva semințe de susan negru, dar și alb, dar și de ulei de măsline. Astfel, gustul va fi unul pe măsură și ne vom putea bucura de un humus cu sfeclă roșie, cu adevărat gustos!

Rețeta de humus cu sfeclă roșie  este gata și se poate servi cald. Poftă bună!

Citeste si: Alimente care îți dau energie și slăbești. Pe cele mai multe le ai chiar în bucătăria ta


Abonează-te pe

Citește și:

Cu ce se mănâncă tortellini. Care este cea mai savuroasă combinație de tortellini

Brigitte l-a înșelat pe Florin Pastramă!? Cine este bărbatul care a intervenit între ei

Rețetă gustoasă de supă cremă de linte roșie

Negresa de post. Cum iese delicioasă, chiar și fără lapte sau unt

Cine a inventat burgerul. „Poveștile minunate sunt ca cei mai buni burgeri: mari, suculenți și dezordinați”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Tu & El
Cum iți dai seama că te înşală!
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri