Humusul a început să fie din ce în ce mai consumat de nenumărate persoane. Însă v-ați gândit să căutați rețeta simplă de humus și sfeclă roșie, preparată chiar de Ana Urucu?
In articol:
- Rețetă de Humus și sfeclă roșie
- Ingrediente – humus și sfeclă roșie
- Mod de preparare – humus și sfeclă roșie
Aflați din rândurile următoare o rețetă numai bună de humus și sfeclă roșie, realizată de Ana Urucu, prezentatoarea emisiunii Well Done a canalului theExclusive, de la Kanal D. În plus, descoperiți și care este secretul pentru un humus cu sfeclă roșie, preparat ca la carte.
Humusul și sfecla roșie este un preparat foarte ușor de realizat, dacă veți avea la dispoziție, ingredientele necesare. Este un preparat consumat de nenumărate persoane, fiind la îndemâna oricui să îl prepare, nefiind nevoie de prea multe etape de parcurs, pentru a avea un rezultat de-a dreptul delicios. În plus, are și un gust deosebit.
Majoritatea ingredientelor de care veți avea nevoie le aveți cu siguranță în casele voastre, ceea ce înseamnă că nu este nici o rețetă costisitoare.
Rețetă de Humus și sfeclă roșie
Ana Urucu, prezentatoarea emisiunii Well Done a canalului theExclusive (Kanal D), a realizat cea mai simplă rețetă de humus și sfeclă roșie , absolut delicioasă.
Citeste si: Urechi infundate: cauze si tratament
Ingrediente – humus și sfeclă roșie
Veți avea nevoie de următoarele ingrediente: o sfeclă coaptă (de mărime medie), năut în conservă (400 g), o rodie (pentru decor), ulei de măsline (2 linguri), pastă de susan (2 linguri) sau tahini, o căpățână de usturoi, busuioc (pentru decor), susan negru și alb (pentru decor), semințe de chimion, zeama de la o lămâie, sare, piper și coriandru (boabe).
Mod de preparare – humus și sfeclă roșie
„Vom începe prepararea humusului cu sfecla roșie. Avem sfecla coaptă pe care o vom ad ă uga în blender. Peste sfeclă, adăugăm năut. Peste năut și sfeclă, adăugăm puțină zeamă de lămâie, două linguri de pastă de susan, un cățel de usturoi, piper, sare, coriandru boabe și semințe de chimion, trase puțin în tigaie.”
Până în acest moment rețeta de humus și sfeclă roșie pare să fie mai mult decât ușoară de realizat, ținând cont că avem nevoie de foarte puține ingrediente, iar modul de preparare nu necesită prea multe etape. Dar haideți să vedem în ce constă și următorul pas.
„Vom continua prin a mixa. În cazul în care consistența este prea groasă, mai putem adăuga puțină zeamă de lămâie, ulei de măsline sau chiar și puțină apă”
Citeste si: Calendar ortodox 1 iunie 2023. Ce sărbătoare este joi?- stirilekanald.ro
Citeste si: Ai invitați la masă? 3 idei speciale de meniuri
Ținând cont de faptului că, așa cum a menționat și prezentatoarea emisiunii, Ana Urucu, am apelat la prepararea acestei rețete delicioase de humus și sfeclă roșie, prin intermediul blenduirii, durata preparării acestei rețete este una foarte scurtă. În doar câteva minute, având la dispoziție toate ingredientele necesare, veți putea realiza o rețetă numai bună de humus și sfeclă roșie. Iar în funcție de cum vă doriți să aibă consistența, fie mai groasă, fie mai subțire, puteți adăuga treptat, în timp ce blenduiți: apă, ulei de măsline sau încă puțină zeamă de lămâie.
„ Humusul nostru este gata și o să-l montăm pe farfurie. O să adăugăm câteva bobițe de rodie, câteva semințe de susan negru și alb și ulei de măsline, iar rețeta este gata.”
Chiar și atunci când vine vorba despre montarea și decorarea unui preparat, contează foarte mult ce ingrediente adăugăm, pentru a ne bucura de un gust cu adevărat bun. În cazul rețetei preparate de către Ana Urucu, prezentatoarea emisiunii Well Done a canalului theExclusive (Kanal D), a fost nevoie ca humusul de sfeclă roșie să fie decorat cu doar câteva boabe de rodie, pentru a-i oferi un gust mai acrișor, câteva semințe de susan negru, dar și alb, dar și de ulei de măsline. Astfel, gustul va fi unul pe măsură și ne vom putea bucura de un humus cu sfeclă roșie, cu adevărat gustos!
Rețeta de humus cu sfeclă roșie este gata și se poate servi cald. Poftă bună!
Citeste si: Alimente care îți dau energie și slăbești. Pe cele mai multe le ai chiar în bucătăria ta