Află din rândurile următoare cum prepară Cristina Șișcanu rețeta sa de vafe.
Cristina Șișcanu este foarte activă în mediul online, acolo unde împărtășește cu urmăritorii săi imagini și filmulețe cu activitățile sale zilnice. Deși nu îi place să petreacă mult timp în bucătărie, soția lui Mădălin Ionescu gătește uneori preparate rapide și gustoase, simplu și ușor de preparat. Mai mult decât atât, prezentatoarea TV este foarte atentă la siluetă, iar de aceea adesea încearcă rețete care să nu aibă un impact negativ asupra kilogramelor.
„ Rețeta asta am învățat-o de la o nutriționistă acum ceva timp și o fac frecvent.”, a spus vedeta.
Rețeta de vafe care nu îngrașă a Cristinei Șișcanu
Citește și: VIDEO Cum prepară Cristina Șișcanu omleta fără ulei? „Hai să facem un mic dejun. Arată super.”
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Ingrediente:
Potrivit informațiilor oferite de Cristina Șișcanu, pentru a pregăti 3 vafe mari, avem nevoie de următoarele ingrediente:
- 2 banane
- 2 ouă
- 30 de grame de făină de ovăz
- o jumătate de plic de praf de copt
Mod de preparare:
Cristina Șișcanu a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Procesul este unul extrem de simplu și rapid, iar, potrivit spuselor sale, rezultatul este de-a dreptul delicios.
„ Pisez bananele. Am nevoie de 2 ouă, 30 de grame de făină de ovăz și praf de copt. Nu tot. Așa din ochi, pun un pic. Am pus 30 de grame de făină de ovăz aici. Punem și praf de copt, o jumătate de pliculeț. Batem și ouăle. Incorporăm ingredientele. Am pus aici bananele pisate. Amestecăm bine-bine. Dăm drumul și la aparatul de vafe. Ungem și cu puțină grăsime.